Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

To Team Plumber kørere i Gruppe N 2000

Yokohama Cup
1601-2000cc 

11/03/05 
Yokohama

- samt en kører i Ferrari Challenge
Efter at have kørt med én bil i den store Yokohama Cup klasse - Gruppe N 2000 - i sidste sæson, så fordobbler Team Plumber nu indsatsen i denne klasse.
 

Rene Hoff fortsætte som kører for Team Plumber igen i 2005 sæsonen, men den Peugeot 206 GTI som han kørte til en 9. plads i sidste års mesterskab, bliver nu skiftet ud med en Peugeot 307 racer fra Jesper Sally.
"Jeg håber på podiepladser i de fleste af løbene, samt en generel placering i top 3 i mesterskabet. Bilen har tidligere vist at den er hurtig nok, så nu må vi se om mit talent rækker" - udtaler Rene Hoff.


Rene Hoff skifter i år den HKS sponsorerede 206'er ud med 307 model.
(Foto: Motorsporten.dk)

Casper Lind Poulsen rykker efter en successfuldt go kart karriere op til bilklassen, også han skal køre i en Peugeot 307, den kommer fra LV-motorsport, hvor den sidste sæson blev kørt til en tredjeplads i mesterskabet af David Falch.
"Jeg glæder mig meget til at komme i gang med sæsonen, og første skridt på vejen bliver sidst i marts, hvor jeg skal tage licens på Jyllands-Ringen, derefter bliver der nogle testdage inden sæsonstarten den 1. maj. Der er meget nyt jeg skal lære, men jeg håber da på at det går godt her i min første sæson i bilklassen" - udtaler Casper Lind Poulsen.


Det er tydelig at Casper Lind Poulsen glæder sig til at komme ud i Peugeot raceren.
(Foto: Motorsporten.dk)

De to raceres drift og servicering vil sæsonen igennem blive varetaget af henholdsvis Sally og LV-motorsport parallelt med deres øvrige motorsportsaktiviteter.

De to kørere er ikke ukendte med 307 modellerne, de har begge testet med dem på Padborg Park sidste sæson, hvor de både følte sig godt tilrette i bilerne, samt kørte helt fornuftige tider.

Udover de to køreres deltagelse i Gruppe N 2000 klassen, så har Team Plumber også lejet en Ferrari 355 af Rene Rasmussen, den skal teamejer Kurt Jeppson deltage med i dette års Scandinavian Ferrari Challenge.

Men fordi Team Plumber nu går mere aktivt ind i dansk bilsport, så glemmer de ikke 'de nye talenter', derfor fortsætter teamets go kart indsat sideløbende med bilsporten.
Til den kommende sæson har teamet skrevet kontrakt med Johan Jokkinen til ICA Junior klassen, samt Dennis Lind til den belgiske Cadetti serie.
Yderligere så kommer Martin Karlsen, som kører i en helt ny klasse.


Hr. Nielsen
 
 

Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
 Er din virksomhed klar til robotter?