Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Fredagens kommentarer

Formel 1 
04/03/05 

Vi har samlet op på lidt kommentarer fra kørerne i dagens træning.
 

Pedro de la Rosa, McLaren:
"Jeg fokuserede på at evauluere vores Michelin dæk i dag. Det er første gang at vi har været i stand til at køre under relativt høje banetemperaturer, så vi lærte meget. På en af mine omgange under en lang kørsel i den anden træning, ramte en af Jordan-racerne mig og jeg endte i gruset, men der var ingen skader, så jeg var i stand til at fortsætte. Jeg nød at køre foran de entusiastiske australske tilskuere, og vil bruge resten af weekenden på at hjælpe ingeniørerne."


Pedro de la Rosa var hurtigste mand i Albert Park da der fredag eftermiddag blevet testet
(Foto: McLaren)

Kimi Raikkonen, McLaren:
"Juan Pablo og jeg kørte et begrænset antal omgange i dag. Efter min første tur besluttede vi at ændre gearlængden, hvilket betød at jeg kun kørte en gang i den første træning, men det påvirkede ikke vores program. Det er godt at være tilbage i racet igen, og jeg ser frem til resten af weekenden."

Nick Heidfeld, Williams:
"Det er en bedre førstedag end jeg havde forventet efter vintertests. Jeg havde kun et mindre elektonisk problem til morgen som sinkede mit program lidt og hindrede mig i at gennemføre alle de planlagte omgange. Om eftermiddagen gik alt i forhold til planen, og det var en rar slutning på den første dag."

Michael Schumacher, Ferrari:
"Det er altid et rart øjeblik at være tilbage på banen i starten af en ny sæson. Jeg er ret glad for denne første dag. Vi gennemførte næsten hele vores program, selvom jeg havde et mindre elektronisk problem til morgen, hvilket betød at jeg måtte køre tidligere i pit end forventet. Det blev hurtigt løst, så vi mistede ikke meget tid. Vi har, som jeg ser det, nok informationer til vores valg af dæk. Det ser ud til at vores ide fra før sæsonen om hvem der vil være vores primære modstandere, er meget præcise, selvom jeg var overrasket over farten hos Red Bull og Sauber."

Juan Pablo Montoya, McLaren:
"Banen blev hurtigere og hurtigere som der kom mere gummi i den. Jeg begrænsede min kørsel for at spare racere, og vi vil komme til at leve meget på Pedros feedback ved debriefs for at vi tager det rette dækvalg. Det er stort at være i Australien med mit nye team, og jeg ser frem til i morgen hvor vi vil får en større ide om hvor vi er i forhold til konkurrenterne, men 'so far so good'".

Felipe Massa, Sauber:
"Jeg er glad for den måde det gik i dag. Raceren var hurtig, konstant og stabil, og det var vores første kørsel mod alle, så det var godt. Jeg kørte et langt stræk og præstationen var rimelig stabil, så alt ser ud til at fungere rigtigt, og det er en god start på den nye sæson."

Fernando Alonso, Renault:
"Som altid er forholdene den første dag i Melbourne meget glat, og det dårlige vejgreb gør det svært at få en god balance i vores racer. Dækvalget er ikke klart i øjeblikket, og vi skal analysere vores data til aften for at træffe vores beslutning."


Fernando Alonso på vej ned gennem pitlane - Renault er af mange udråbt til mulige vindere 'down under'
(Foto: Renault F1)

Jenson Button, BAR:
"Det er godt at være tilbage på racerbanen igen. Det er stadig svært at vide hvor vi er i forhold til de andre teams, men jeg tror at vores træning gik efter planen og alt så ud til at køre glat. Vi ved hvilken retning vi går i morgen, så generelt er jeg tilfreds med den start vi havde her i dag."

Benji

Læs mere om:
  • 06/03/05 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •