Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Dansk dominans i Thailand

Go Kart 
21/02/05 

I går blev første afdeling af det Thailandske mesterskab i go-kart afviklet i nordøst Thailand (Nakhon Ratchasima også kaldet "Korat"). Der var lagt op til det helt store, med over 80 kører, som havde meldt sin ankomst, fra hele Thailand.
 

Der blev afviklet løb i klasserne: Comer 60 cc, Puma, Yamaha, TAG Master og TAG Pro (Touch and Go), Clubman (Futura 2000), samt ICA.

Der var ialt fire danskere som stillede op i fire af disse klasser. Jack Lemvard, Dear Schilling, Daniel Schilling samt Thomas Raldorf.

Dear Schilling og Daniel Schilling, som er på ferie i Thailand med sin familie, fik lov til at stille op i løbet, da de begge holder både dansk og thailansk pas.

Som altid var begge brødre meget tæt, og der var hård kamp mellem dem og de andre top kørere. Et af de store teams i Thailand havde fået øje på brødrene under club løbet i sidte måned, og de tilbød Dear Schilling at køre for dem i deres helt nye Intrepid Kart.

Daniel var meget skuffet over at det ikke blev ham. så han var besluttede på at vise dem, at han også kunne køre meget hurtigt. Det viste han så ved at blive nummer 2 i tidtagningen, og nummer 2 i både første og andet heat (foran Dear Schilling i sin nye Intrepid kart).

I finalen, fik Daniel dog problemer med sin motor, den ville ikke trække så godt som de andre motorer, så han faldt tilbage til en 7. plads.
Dear Schilling tog dog over og gav Top Monkhul kamp til stregen. Det kunne ikke have været meget tættere da Dear var næsten oppe på siden af Top Monkhul da løbet blev flaget af.
Dear blev nummer 2 i Yamaha klassen og Daniel blev nummer 7.

Jack Lemvard stillede op i både TAG Pro og ICA, og vandt over bevisende begge klasser unden den mindste konkurrance.
I Tag Pro var det ren opvisning da han vandt med 1/2 omgang foran nummer 2, og i ICA var han over en langside foran nummer 2.
Jack skal nu til Italien og kører for Intrepid's fabriks team i næste måned, så må vi se hvordan han kan klare sig internationalt.

Der er store forhåbninger til ham, da han uden problemer kørte fra Tin Srithai, som i sidste måned blev nummer 11 i Rotax Max "Verden mesterskabet".

Thomas Raldorf i Clubman (Futura 2000) kørte for først gang i sin nye Italkart "Supersonic", og var i finalen langt foran nummer 2, da han med 1 omgang tilbage fik motor problemer og måtte udgå, fra en ellers sikker første plads.

Dear og Daniel Schilling er nu på vej tilbage til Danmark, hvor de skal kører ICA Junior, så vi ser frem til at hører hvordan det går dem der hjemme i løbet af 2005.

Chandler


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •