Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Billigere billetpriser

Formel 1 
18/02/05 

Magny-Cours sænker priserne
Arrangørerne som står bag det franske grand prix på Magny-Cours "FFSA" (Francaise du Sport Automobile red.) satser ikke på at lave en kæmpe fortjeneste på Formel 1 løbet.
 

Derimod satser man kraftigt på, at tiltrække tilskuerne ved at reducere entre priserne drastisk i forhold til de sidste par år.
"Motorsporten er vældig populær i frankrig, men problemet er at folk ganske enkelt ikke har råd til at komme, derfor har vi reduceret de billigste billetpriser med hele 40 Euro i forhold til 2003 sæsonen, hvilket bringer den billigste entrebillet ned på kun 70 Euro i år. Når man sammenligner dette med andre af sæsonens løb, så er dette uhyre billigt." Samtidigt håber vi på, at der vil være 4-5 kører som vil kæmpe om en sejr, da spænding om udfaldet også tiltrækker tilskuere. Udtaler præsidenten for FFSA Jacques Regis.

Så med disse billetpriser i år, er Magny-Cours måske endnu en oplagt stoppested på ferieturen. Ses vi dernede?

K.D.

Læs mere om:
  • 03/07/05 - Magny-Cours - Formel 1 - FIA F1
  •