Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Skal Lamy køre Aston Martin?

Le Mans 
01/02/05 

Le MansIfølge portugisisk presse skal ex. Formel 1 køreren Pedro Lamy teste for Aston Martin i den kommende uge på Sebring i Florida.
 

Formålet må være at teste ham med det for øje, at han skal køre både 12 timers løbet på Sebring og 24 timers løbet på Le Mans for det racing grønne team.

Den nu 32 årige Lamy sluttede sin formel 1 karriere efter 1996 sæsonen, som han kørte for Minardi, herefter startede han på en sportscar/touringcar karriere, som bestemt ikke er slut endnu.

I 2001 endte Lamy på en samlet 4. plads på Le Mans i en Team Oreca Chrysler LMP, og det er så også hans hidtil bedste placering i det løb.

Det bliver spændende og se hvordan hans styrke er sammenlignet med de andre formodede Aston Martin kører, og om han bliver udvalgt til at køre den flotte racerbil.

Læs også:
30.01.2005 - Hvem skal køre Aston Martin DBR9

Vejgaard

Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •