Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Rallye Automobile Monte Carlo 2005 - på TV2

WRC 
22/01/05 

World Rally ChampionshipFølg med på TV 2
TV 2 og den tilhørende TV Zulu har i de seneste år slået fast med 7-tommer søm, at de er Danmarks førende motorsportskanal. Man behøver blot at se på DTC- og LeMans-dækningen for at blive klar over det, men faktisk har man især på Zulu dækket både DM og VM i rally hele sidste år - dog uden at gøre helt så meget væsen af det.
 

Men det bliver der ændret på i denne week-end! Monte Carlo Rallyet er det mest kendte VM-rally af alle og det er måske netop derfor, at TV 2 i denne week-end har valgt at flytte deres rallydækning til hovedkanalen i stedet for TV Zulu.

Således byder både lørdag og søndag på VM-rally. Der bliver lagt ud lørdag eftermiddag kl. 11:45 med et optaktsprogram på en halv time. Det er lige til tiden for som bekendt er Monte Carlo rallyet allerede i fuld gang. Sendetidspunktet er iøvrigt 2 timer tidligere end programmet har været annonceret i nogle trykte TV-programmer, så det vil nok være klogt lige at tippe vennerne, hvis man kender flere, som gerne vil se rally.

Søndag aften følger man så op med en hel times sammendrag fra Monte Carlo Rallyet, hvor bilerne kommer i mål om eftermiddagen. Udsendelsen er programsat til kl. 23:15.

Som nævnt er det altså på den "store" TV 2 kanal at de to rally udsendelser bliver sendt. Det bliver spændende at se, om tendensen for 2005 bliver at motorsportsprogrammerne i højere grad bliver sendt på TV 2 i stedet for Zulu. I 2004 ophørte man jo med at sende DTC-sammendrag på TV 2 og selv om de ofte blev sendt midt om natten efter løbene, så ville det nu alligevel være rart at få dem tilbage igen.


Læs mere om:
  • 23/01/05 - Monte Carlo - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: