Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Zulu Racing fortsætter i 2005

Danish
Touringcar
Challenge 

19/01/05 

Efter en godt overstået deltagelse i Danish Touringcar Championship(DTC) 2004 er Jørgen Weinreich nu i gang med at lave aftaler med sponsorerne for sæsonen 2005.
 

I går forlængede han kontrakten med hovedsponsoren TV2 Zulu som altså fortsætter det gode samarbejde og Weinreichs team vil også i 2005 hedde Team Zulu Racing.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sidste års aftale mellem Jørgen Weinreich og TV2 Zulu er af DTC organisationen blevet udnævnt til årets sponsoraftale 2004. Det er første gang i DTCs historie at der er blevet indgået en sponsoraftale mellem en kører og en af de store nationale TV stationer. Trods megen modgang i starten af 2004 endte Team Zulu Racing, med en sejr i 4. afdeling på Ring Knutstorp i Sverige, podieplaceringer i to andre afdelinger og deltagelse i en enkelt super pole, med at opfylde målsætningerne for 2004. Den megen modgang i starten og den efterfølgende succes var med til at DTC på deres hjemmeside udnævnte Team Zulu Racing til årets overlever. En udnævnelse vi er meget stolte af i teamet.

Med forlængelsen med Zulu er det dog ikke slut med jagten på nye samarbejdspartnere, der barsles med flere ideer og tiltag der forhåbentlig kan føre til flere nye aftaler.

Team Zulu Racing
Michael Moring


Læs mere om:
  • Jørgen Weinreich
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her