Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip Andersen skifter team

Danish
Touringcar
Challenge 

12/12/04 

Den tidligere dobbelte Formel Renault mester Philip Andersen, skifter efter to sæsoner i Honda den kommende sæson over til BMW i DTC serien.
 

De to sidste sæsoner har 22 årige Philip Andersen kørt hos K-motorsport i den ene af deres Honda Civic Type-R racere, men nu er tiden moden for Philip til at rykke videre i DTC sammenhæng, og han har derfor valgt at skifte over til Team Essex Invest, hvor han skal køre i en BMW 320i.

Hos Team Essex Invest bliver Philip Andersen i 2005 teamkollega med Casper Elgaard der vandt mesterskabet i 2004, samt John Nielsen der også fungere som teamchef, samt Jens Reno Møller.
Når Team Essex Invest bliver et fire-bils team i 2005 sæsonen, så bliver de det største team i DTC serien!


(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

"Jeg har haft flere forskellige muligheder, at vælge imellem for den kommende DTC-sæson. Men efter at have været i dialog med Team Essex Invest gennem længere tid, hvor de har bevist, at de er et meget seriøst og professionel team, blev valget let for mig. Jeg glæder mig meget til det nye samarbejde med Team Essex Invest, hvor jeg er helt sikker på, at jeg også vil kunne lære meget" - udtaler Philip Andersen og fortsætter - "Alle mine sponsorer har vist stor interesse for det nye projekt, og de glæder sig til, at vi udvikler os sammen i det nye team. Jeg er 100% opsat på at opnå de helt store resultater i den kommende sæson ... og nu hvor jeg får en stabil og konkurrencedygtig bil og et professionelt og stærkt team bag mig, er jeg sikker på, at I nu vil se mig helt fremme i førerfeltet. Jeg føler, at der er en rigtig god og kammeratlig ånd i Team Essex Invest, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af" - slutter Philip Andersen.

For Team Essex Invest betyder udviddelsen med yderligere en kører, at der nu skal opbygges endnu en BMW racer, således at teamet kommer til at råde over fire BMW 320i'ere til deres titelforsvar i 2005 sæsonen.

"På bare tre år har Team Essex Invest takket være John Nielsen som teamchef nået toppen. Efterfølgeren til ham kunne være vores nye racerkører Philip Andersen som starter til næste år under Team Essex Invests vinger. Udviklingen i Team Essex Invest skal fortsætte, og Philip Andersen skal afløse John Nielsen som kører, når han ønsker at afslutte sin lange karriere ... og det skal være helt efter Casper Elgaard modellen, som gik fra at være totalt ukendt til champion i DTC efter at have fulgt John Nielsen og Team Essex Invests retningslinjer" - udtaler teamejer Peter Halvorsen.

 
 
 
Undgå billetkøen - Køb dine billetter her