Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Den store 307 rokade

Danish
Touringcar
Challenge 

10/12/04 

At Peugeot 307 modellen er en både god og populær model i dansk motorsport kan der næppe herske tvivl om, og der er naturligvis rift om dem igen til 2005 sæsonen.
 

Den store interesse for 307 modellen findes ikke kun i DTC, herhjemme er modellen også meget brugt i den store Yokohama Cup klasse. Ligeledes har 307'eren også været brugt i både STCC samt ETCC i løbet af 2004 sæsonen.

Op til 2005 sæsonen sker der store rokader med de Peugeot modeller som blev brugt i denne sæson.

Som det ser ud i øjeblikket, så bygger Peugeot Sport tre nye 307 racere til 2005 sæsonen, dels to fire-dørs som skal køres af Johan Stureson i STCC serien samt Sandro Sardelli i WTCC serien.


Jan Magnussen's fire-dørs 307'er var flot ved præsentationen på Ring Knutstorp, men den overlevede ikke DM finalen på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Herudover opbygges der en helt ny to-dørs model til Jens Edman til DTC serien, hvor hans teamkollega Martin Jensen overtager Stureson's 2004 racer fra STCC serien.

Ny kører i 307 model i DTC bliver Martin Pedersen, som skifter sin 406 Coupe model ud med den racer Martin Jensen kørte denne sæson.

De to 307 racere som kørtes af Jesper Sylvest og Jason Watt i år, skal næste sæson køre i team LV-Motorsport, hvor det bliver Klaus Verner og David Falch der skal bemande dem.
LV-Motorsport der i 2004 sæsonen kørte under navnet Team VM Zinc Umicore i den store Yokohama Cup, havde tre 307 modeller, som blev kørt af Klaus Verner, David Falch samt Lars Vendelbo.
Disse tre biler er alle afsat til den kommende sæson, hvor bilerne fortsætter i Yokohama Cuppen.


De tre Team VM Zinc Umicore racere skifter alle kørere til 2005 sæsonen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Anders Christensen har overtaget den racer som Klaus Verner vandt 2004 mesterskabet i.
Bruno Rasmussen har lejet den racer som Lars Vendelbo kørte i, Vendelbo vil i 2005 sæsonen 'kun' hellige sig hvervet som teamchef og sportsdirektør i LV-Motorsport.
Den sidste af 'Team VM Zinc Umicore' 307'erne, den som blev kørt af David Falch, flytter med over i LV-Motorsport, hvor den skal køres af Casper Lind Poulsen i Yokohama Cuppen.

Der var yderligere tre 307'ere i Yokohama Cuppen i år, og igen her sker der lidt rykken rundt.
Lizette Petz Olsen kørte denne sæson i Jesper Sally's 307'er, men i 2005 sæsonen, så vil han være tilbage bag rattet i den.


Lizette Petz Olsen kørte 2004 sæsonen som 'junior team' til Sylvest Motorsport i Jesper Sally's 307'er.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den racer som Peter Faarborg byggede og kørte i 2003, havde i år flere kørere, den første var Klas Høj og siden var det Peter Olsen der kørte den sorte PF racer. Det regnes som sandsynligt at Peter Olsen fortsætter denne racer i 2005.

De to eneste trofaste 307 kørere, er Kent Iversen som kører i den store Yokohama Cup, samt Michael Carslsen fra DTC serien, de forventer begge at fortsætte i deres nuværende racere i den kommende sæson.


Kent Iversen - den eneste trofaste 307 kører i Yokohama Cuppen.
(Foto: Motorsporten.dk)


Hr. Nielsen
 
 
 
Undgå billetkøen - Køb dine billetter her