Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Informationer fra Motorsporten.dk

Kommentarer før testdagen

Info 
20/01/01 

Motorsporten.DK har modtaget følgende kommentarer forud for Formel 2000 testkørslen med Team Randers Racing.

Og Erik Byrgesen giver dem en kommentar med på vejen.
 

Børge Lakjer Hansen:
Hvilket held - en tur i en formel 2000 - gratis.
Det nærmeste jeg har oplevet i en racer var en hjemmebygget og ikke helt konkurencedygtig go-kart i 1965 med en 10 HK McCulloch i ryggen.
Omtrent jævnaldrendrende med Thorkild Thyrring er reaktionerne nok ikke helt som tidligere, men hvad det skal nok gå.
Bare det ikke det går ligesom den første vinterdag sidste år, hvor jeg i min diesel kassevogn lavede "en halv Nielsen" ude på motorvejen.

Erik Byrgesen:
Det kan godt ske at du er på alder med Thorkild Thyrring, men lov mig at du ikke tror du er ham og køre som ham.
Oplevelsen i en formel 2000 er så ekstrem at det ikke kan beskrives, det skal opleves. Helst ikke en ½ eller hel Nilson den dag. :o)

Jimmi Allison:
Efter at have kørt "SimRacing" (simracing = F1 på computeren) i lang tid, og har deltaget i mange ligaer på nettet (især DM i Gp3 på www.gp3.dk) så er det vist blevet på tide at prøve "The real thing".
OK, så det er ikke F1 og jeg er sikkert heller ikke nogen Mika Hakkinen, men jeg tror at dagen bliver en STOR dag.
Ikke mindst for mig, men også for de 5 andre.
Og hvis jeg ikke lige får en kontrakt med McLaren i 2002, tja så er det vel tilbage på kontorstolen, på med hjelmen og tilbage til Grand Prix 3, og en masse simracing :)

Erik Byrgesen:
Du vil opleve at det at kørere simracing efter d 22 april stille og roligt forstummer, du vil savne suset af at give en formel racer gas, savne hvordan det er at trække G i et sving, og ikke mindst hvordan en formel bil bremser.
Du vil helt klart have mere når du først har prøvet.

Peter Mogensen:
Tak til Motorsporten.DK for at lave dette arrangement, så "os almindelige dødelige" også kan få en chance for at snuse til formelsportens varme asfalt og benzinduft. Jeg håber det bliver så stor en succes, at de stakler der ikke kom med kan få en chance en anden gang!
Der ligger jo sikkert en lille "Sofa-Schumacher" gemt i alle os motorsports-fans - Der mangler i hvert fald aldrig kommentarer og gode råd, fra mig og F1-vennerne, når de højtbetalte F1.kørere nu ikke KAN finde ud af det!
Det kan være at oplevelsen d. 22/4 kan få lidt ydmyghed og respekt frem i disse kommentarer!
Nu er problemet så bare at få tiden til at gå frem til 22/4! Måske skulle man øve sig lidt på PC-ræs for at komme i form (fysisk træning er jo ikke lige sagen, selv om det sikkert godt kunne være nødvendigt oven på juleand m.m.!).
Forventningerne er store, og det der med at møde SENEST kl. 11:00 bliver sikkert ikke noget problem - jeg forventer vi alle står og "tripper" utålmodigt flere timer før!
Hvordan forbereder man sig så til sådan noget??
- skriver sit testamente?
- chekker kassekreditten for at se om der skulle være til en F2000-ræser?
- eller glæder sig som et barn juleaften?
Ja gæt selv!

Erik Byrgesen:
Ja - tiden til den 22. april er godt nok lang, og det ville være en rigtig god ide at få fysikken lidt på gled, du vil nok opleve at du føler dig som en der har fået tæsk af et boldtræ når du er færdig den dag.

Thomas Bonde:
Som den heldige vinder kan jeg snart prale med at have kørt en rigtigt racer.
Som medejer af internet firmaet ApS WebGlobe håber jeg da også at det kunne give os lidt PR, sådan virker motorsport jo.
Selv har jeg planer om komme ud og køre Formel 2000 også gerne en hel sæson, så forhåbelig bliver dette starten.
Det er ærgeligt at testen ikke er på Valencia eller Silverstone banen, så kan kan F1 kørerne jo lure en par tricks af.
Jeg vil nu gå i krig med at finde nogle personlige sponsorer til testen, måske, PRINCE, Carlsberg eller Motorsporten.DK.

Erik Byrgesen:
Du vil sikkert allerede den søndag bestille de nødvendige ting så du kan kommer ud på de rigtige racerbaner for at fyre bilen helt af, det er der også mulighed for, har du lysten og tiden, så har vi udstyret og bilen.

Og Erik Byrgesen fortsætter:
Til alle der nu ikke kom med, kan jeg oplyse at jeg arbejder på at projekt der hedder"Bliv racerkører for en dag" et projekt hvor alm. mennesker kan kommer ud at kører i formel 2000 under kontrollerede forhold, så fat tålmodighed så kommer det.
Er I en gruppe på 8-10 personer der kunne tænke jer at komme ud at kørere formel 2000, er I velkomne til at henvende jeg for et tilbud.

Skriv til info@teamrandersracing.dk så sender jeg materiale til jer.

Ses d. 22 april

Med venlig hilsen

Erik Byrgesen
Team Randers Racing


Hr. Nielsen
 D4 Enterprise Solutions