Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Coulthard slår rekord

Formel 1 
22/10/04 

- i weekendens løb på Interlagos banen i Brasilien
Når Formel 1 kørerne denne weekend kører ud på Interlagos banen til Brasiliens Grand Prix 2004, så slår skotten David Coulthard en rekord.
 

Coulthard kører i weekenden sig Grand Prix løb nummer 150 for McLaren teamet, og han bliver dermed den kører der har kørt flest løb for samme team i træk.
Da det samtidig er sæsonens sidste Grand Prix løb, og Coulthard til næste sæson bliver afløst i McLaren teamet af Juan Pablo Montoya, så er det ikke en rekord som det ser ud til at kan kommer til at forbedre nogensinde.

Faktisk forholder det sig sådan at hans plads i Formel 1 feltet pt hænger i en tynd tråd, da alle de 'gode' pladser er ved at være besatte.

"Jeg håber ikke Brasiliens Grand Prix bliver mit sidste Formel 1 løb, jeg føler bestemt ikke at det er tid til at stoppe nu. Jeg er stadig hurtig, meget motiveret og kan stadig være med fremme i feltet" - udtaler David Coulthard.

Alt efter udfaldet af Jenson Button sagen, så håber Coulthard på en plads i enten Williams eller BAR teamet.
Men spørgsmålet er om de er interesseret i ham, eller om de hellere vil have en yngre kører.
Det forlyder at BAR teamet allerede har sikret sig en aftale med Anthony Davidson hvis Button smutter fra dem, ligesom Williams teamet har sikret sig en aftale med Antonio Pizzinia.

På den mere vilde rygteside, så sættes David Coulthard og en af bagmændene bag McLaren teamet - Manssour Ojjeh - sammen om købet af Jaguar teamet!

David Coulthard har i hele sin Formel 1 karriere kun kørt for to teams, i 1994 og 1995 kørte han for Williams, og siden da har han hørt for McLaren teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 24/10/04 - Interlagos - Formel 1
  •