Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Det går den rigtige vej for Madsen og Ford

Rally Sprint 
30/07/01 

Det føles nu dejligt at være med i front - kunne Madsen glædeligt konstatere efter weekendens rallysprint i Ringkøbing. Løbet som traditionen tro trækker rigtigt mange tilskuere fik show og spænding på højeste niveau, og så endda i skønt sommervejr.
 

Ford Racing med Brian Madsen bag rattet var spændte på om farten kunne holdes efter sidste DM afdeling som blev kørt i kalundborg. I sidste DM afdeling blev Madsen nr. 1 i klassen for 1600ccm biler og en flot nr. 7 generelt. Kunne Ford'en holde det høje tempo og samtidig være pålidelig ?

Allerede fra prøve 1. i Ringkøbing viste Madsen, at Ford'ens potentiale er til stede. Det flotte design og bilens frække lyd henrykte publikum, krydret med hurtig og præcis kørsel. Første, anden og tredje heat kørte Madsen i klassens hurtigste tid og henviste således den værste konkurrent om DM mesterskabet, Søren Hjelm fra Vejle til anden pladsen. Sluttelig kunne Madsen sætte et flot punktum for weekendens rallysprint med igen hurtigste tid i "røverheatet".

Under Ringkøbings rallysprint kunne teamet også få bekræftet nogle af de ændringer som er foretaget igennem den sidste måneds tid holdte. Og det gjorde de ! - ligesom det hele forløb uden problemer i den seneste DM afdeling.

Vi ser nu frem til næste opgave som bliver Danmarks flotteste rallysprint i Fårvang v/Århus d. 10. august og håber at holde det flotte tempo. Intet er givet på forhånd i denne stærkt besatte 1600ccm klasse som altid får publikum helt frem i stolene. Vi arbejder fortsat målrettet og ambitiøst med bilen og håber vores hårde arbejde også lønner sig resten af sæsonen.


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: