Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

En tarvelig fejl

Clio Cup - DK 
10/10/04 

Clio CupEfter at have fundet en motorfejl, på sin Renault Clio Cup racer, troede Palle Navntoft at han kunne kører 2 de sidste løb med gode resultater, men sådan gik det ikke.
 

"Jeg har i de sidste par løb følt at motoren ikke rigtig kunne følge med, og det viste sig lørdag morgen at vi har kørt med en defekt knast forstiller. Nu har vi fundet fejlen, og så skal vi ud og kører race for alvor" - fortalte Palle Navntoft da vi besøgte ham i teltet sidste lørdag formiddag på Jyllands-Ringen, men sådan skulle det desværre gå!


(Foto: Motorsporten.dk)

Under tidstagningen lørdag morgen havde Palle en lille tur uden for banen som ikke burde betyde noget, men denne gang var den sort uheld for teamet. Palle sluttede i tidstagningen som nummer 16 hvilket teamet ikke kunne forstå.
"Jeg bliver jo ikke dårligere som weekenden går, og derfor kunne vi ikke forstå hvad der var galt. Jeg fik en god start i første heat, men kunne jeg ikke holde min placering, jeg kunne dog ikke sætte fingeren på hvad der var galt. I andet heat udgår jeg da bilen er blevet dårligere, og krænger meget".

Det har i løbet af denne uge vist sig at det var en defekt støddæmper som nok er blevet ødelagt ved afkørslen i den første tidstagning.
"Efter vi havde fundet fejlen på vores motor, havde jeg regnet med en top 10 placering i et af løbene" - sagde Palle Navntoft - "med ekstra økonomisk support var det en fejl vi ville have fundet, men nu kan vi kan kun være glad for at vi var heldigere end de 2 biler fra DTC Toyota teamet - vores bil var trods alt helt hel da vi skuffede kørte hjem".

"Vi havde af en god ven i teamet fået kontakt til at kører med i løbet i Tyskland i denne weekend, med de tarvelige defekter og den manglende ekstra økonomiske support har det ikke været muligt. Vi havde endvidere ikke skrevet os på 'ventelisten' til løbet, som ellers ville have givet os en masse træning og know how til næste sæson. Vi har været glade for vores samarbejde med vores sponsorgruppe og håber på et forsat godt samarbejde næste, så nu gå vi i gang med at forberede bilen til næste sæson og vil samtidig prøve at finde noget ekstra så vi får mulighed for lidt ekstra test næste sæson" - slutter Palle Navntoft.

Vi takker vores sponsorgruppe for sæsonen og håber på et fremtidig godt samarbejde.

Selch

Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •