Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Suveræn sæsonafslutning

Yokohama Cup
0-1600cc 

08/10/04 

- for Team No Limit Racing
Der var mange ting som skulle gå op i en højere enhed, hvis vi skulle gøre os nogle forhåbninger om at blive nummer 2 i den samlede DM stilling. Men først og fremmest skulle vi selv sørge for at være med helt fremme, samtidig med at vi skulle holde vores værste konkurrenter bag os.
 

Svære betingelser, men ikke umuligt.

Lørdagens træning og tidkørelser bød på rigtigt dårligt vejr, det regnede stort set uafbrudt hele dagen. Dårlige forhold for os, fordi vi aldrig har kørt i regnvejr med vores racer..!! Men vi tog som sædvanligt udfordringen op, en smule regn skulle i hvert fald ikke ødelægge vores weekend.

Nu er det jo ikke første gang vi kører i regnvejr, så til første tidkørsel satte vi raceren op efter bedste evne, og så var det ellers bare ud og give den gas. Desværre gik det ikke helt som vi gerne ville, på grund af de vanskelige forhold var der mange som havde problemer med at holde deres biler på banen. Det betød at Christian ikke rigtigt fik det til at fungere, og han satte 7. bedste tid 1:41,759. Men hvad værre var, at Poul Erik Jensen satte 4. bedste tid 1:40,712, og det var jo ham vi skulle holde bag os..!!
John Gammelgård Jensen satte hurtigste tid 1:39,713, Ejnar Rosenhøj blev 2'er 1:39,938, og Dennis Barth 3'er 1:40,269. Per Madsen fik det heller ikke til at fungere, og han måtte "nøjes" med 11. pladsen 1:42,526.


(Foto: Motorsporten.dk)

Så gik det heldigvis meget bedre i den 2. tidkørsel, her sørgede vi for at være de første som kørte ud på banen. Det betød at Christian kunne give den gas med det samme, og prøve at sætte en god tid så længe der var fri bane. Taktikken lykkedes, Christian satte 2. hurtigste tid 1:31,974. Hurtigst var Carsten Rasmussen 1:31,724, 3. bedst var John Gammelgård Jensen 1:32,043, 4. bedst Poul Erik Jensen 1:32,242. Per Madsen havde igen vanskeligheder, og sluttede igen på 11. pladsen 1:34,632.

Nu stod vi så med to svære heat. Et hvor vi skulle prøve at fange Poul Erik Jensen, og et hvor vi skulle prøve at holde ham bag os. Samtidig skulle vi holde et vågent øje med Per Madsen, for selv om han var et stykke nede i feltet, så kan man altid regne med at Per kæmper til sidste benzindråbe..!!

Søndagen bød på langt bedre vejr med massere af sol fra morgenstunden, men lørdagens regn gjorde at banen ikke var helt tør. Så nu stod vi og ikke rigtigt vidste om vi skulle vælge regnvejrsdæk eller tørvejrsdæk..!! En forkert beslutning kunne betyde at vi måtte vinke farvel til den samlede 2. plads...


(Foto: Motorsporten.dk)

Vi valgte tørvejrsdæk, og det gjorde alle andre også, heldigvis for så var det jo ens for alle.
Starten var meget vigtig, hvis vi skulle have en chance for at fange Poul Erik Jensen, krævede det en rigtig god start.
Desværre for os fik Christian ikke den bedste start, han var 6'er efter første sving og Poul Erik Jensen var 3'er. Så nu var det bare om at se at få fart i raceren og komme op til Poul Erik Jensen.

Kort tid efter starten, snurrer Dennis Bart rundt og Christian kører op på 5. pladsen. Nu er det Ejnar Rosenhøj som ligger foran Christian, og for enden af langsiden overhaler Christian Ejnar, så er han 4'er. Nu er det så Anders Nielsen som ligger foran Christian, og efter en god kamp, kommer Christian også forbi Anders. Han er nu oppe på 3. pladsen, og der er nu kun Poul Erik Jensen og John Gammelgård Jensen foran Christian. På grund af det fedtede fører er der mange der har problemer, og det ender da også med at der kommer Safety Car på banen. Det betyder at Christian kommer helt op til Poul Erik Jensen, og da løbet bliver givet frit igen er Christian helt oppe i kofangeren på Poul Erik Jensen, og for enden af langsiden overhaler Christian Poul Erik, han er nu 2'er, suverænt flot kørt af Christian vi ligger nu foran vores værste konkurrenter, og alt er som det skal være.
At stå i pitten og følge et så intens ræs, er noget som belaster ens nerver og jeg skal love for at de sad uden på tøjet, men alligevel skulle Christian lige teste om vi var vågne ude i pitten..!! For enden af publikums langsiden er Christian lige ved at sætte raceren ud i sandet...!! Og jeg lover dig kære læser, at jeg så manden med leen et kort øjeblik..!! Men heldigvis får Christian raceren på ret køl igen, og han kan kører en meget flot 2. plads hjem, helt perfekt for os.

Søndagens 2. heat skulle heldigvis køres på en tør bane, og med vores start placering som nummer 2 var det bare om at komme af sted fra start.
Og det gør Christian, han er 2'er i første sving, og for enden af publikums langsiden, overhaler han Carsten Rasmussen og overtager 1. pladsen. Og her bliver han liggende uden den store dramatik, helt perfekt for vores nervesystem.


(Foto: Motorsporten.dk)

Glæden vil ingen ende tage, tænk engang vi bliver 2.'er i mesterskabet i vores 2. sæson i klassen. Det er vi sgu stolte af.
Samtidig slutter vi sæsonen af med at vinde begge løb..!! Det viste sig nemlig at John Gammelgård Jensen senere blev disket på grund af den tekniske kontrol fandt ud af han havde ændret bilens ledningsnet..!!


(Foto: Motorsporten.dk)

Så vi er meget glade for at vi kunne give alle vores fremmødte fans 2 sejre, det var en fornøjelse at mærke den støtte som de gav os i weekenden, den er vi meget taknemmelige for.
Vi vil nu gøre status for sæsonen, noget som i kan læse om her på siden i den nærmeste fremtid. Men lige nu fejre vi stadig vores flotte sæson.
Så her fra Team No Limit Racing skal lyde en stor tak til alle vores sponsorer samt vores fans. Uden jer var det aldrig gået så fantastisk.

Team No Limit Racing


Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •