Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Perfekt sæson for Team Schantz

Yokohama Cup
1601-2000cc 

07/10/04 

Flemming Schantz forsvarede sin samlede femteplads i mesterskabet til DM-finalen på Jyllands-Ringen.
Jesper Carlsen slutter som samlet nummer otte.
 

Flemming Schantz sikrede sig vigtige point i weekenden på Jyllands-Ringen, hvor han sluttede som nr. fem i heat 1 og som nr. 12 i heat 2. Samlet set rækker det til den femteplads, som han har kæmpet for i mesterskabet.

Flemming Schantz er derfor fuldt ud tilfreds med sæsonen 2004, hvor han med stabil kørsel og uden at udgå fra et eneste løb har opnået sit fine resultat i den store Yokohama Cup.
- Jeg er ret stolt over at slutte som nummer fem i min anden sæson, som racerkører. Jeg synes teamet har fungeret perfekt og jeg har ikke taget overilede chancer. Det har betydet, at jeg stille og roligt har hentet point i hvert løb, hvilket i dag giver mig min samlede femteplads, siger Flemming Schantz.
- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle mine sponsorer og hele teamet for den store indsats de har ydet gennem hele sæsonen. Uden dem var jeg aldrig kommet så langt, siger Flemming Schantz, der ser frem til at forsvare femtepladsen i næste sæson, hvor han igen stiller op i sin Peugeot 206 GTI.
- Jeg stiller op igen og vil gøre alt for at forsvare min femteplads og forhåbentlig gøre det endnu bedre. Næste år fortsætter vi som team med kun mig som kører, så den Peugoet 206 GTI, som Jesper Carlsen har kørt i, er til salg nu, siger Flemming Schantz.

Jesper Carlsen sluttede DM-finalen med en fjerdeplads i heat 2. I heat 1 kørte han af banen og fuldførte derfor ikke løbet. Samlet set slutter Jesper Carlsen som nr. 8 i mesterskabet.


Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •