Danish
Touringcar

07/10/04

- for Kurt Thiim
Den danske DTC kører Kurt Thiim, kørte sit måske sidste løb i den flotte Renault Mégane II Sportshatch i weekenden ved DM Finale løbet på Jyllands-Ringen.

Knap 20.000 tilskuere havde fundet vej til banen, en bekræftigelse på at DTC mesterskabet har en enorm opbakning iblandt de danske motorsports fans.

"Efter en 8. plads i tidtagningen, var mit klare mål, en 5. plads i pre-finalen, det betyder nemlig poleposition til finale-løbet, og det klappede jo bare super" - fortæller Kurt fra sin lille ferie hytte, der ligger kun få kilometer fra Jyllands-Ringen.

Finale-løbet så længe ud til at kunne give Kurt Thiim hans første podiumsplads i år, men han måtte nøjes med en 4. plads - hvilket rakte til en samlet 8. plads i mesterskabet.

"Vi fandt langsomt speeden i Méganen midt på sæsonen, og jeg mener at vi har "solgt" os godt, med de midler vi har haft til rådighed" - fortæller Kurt Thiim videre, der også siger et stort TAK til alle hans sponsorer, partnere og fansder har fulgt teamets indsats denne sæson.

Allerede i den kommende weekende skal Kurt Thiim køre sit næste løb, idet han deltager i et af de kendte VLN løb på Nürburg Ring Nordschleife - det '28 DMV - 250 Meilen Rennen'.