Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Team Schantz slutter i toppen

Yokohama Cup
1601-2000cc 

01/10/04 

Flemming Schantz og Jesper Carlsen har haft en fin sæson og er sikre på at slutte i toppen af feltet.
 

Det bliver en god afslutning på en fin sæson for Team Schantz. Alt har fungeret næsten efter planen og trods annulering af Jesper Carlsen fire første løb er han kommet godt med igen og har konstant kunnet udfordre top tre kørerne i feltet. Også Flemming Schantz har gjort det godt hele sæsonen. Stabilitet har været udgangspunktet og han har derfor fuldført samtlige løb - noget af en bedrift, når man ved, hvor tæt Yokohama Cup løbene er. Det er med stor selvtillid at Flemming Schantz kører årets sidste to løb på Jyllandsringen. Til Padborg Super Prix i forrige weekend sikrede han sig to femtepladser og fik godt styr på tidtagningerne. Vardenseren er på en femteplads samlet set, men både Anders Byriel og teamkammeraten Jesper Carlsen banker på lige i hælene på Schantz. Derfor kan alt ske i weekenden, når sæsonen skal afsluttes.

- Det bliver en tæt kamp i weekenden, men heldigvis ser det ud til, at det bliver tørvejr. Men det bliver under alle omstændigheder en fin afslutning på en rigtig god sæson. Jeg håber, at kunne fortsætte på den måde jeg kørte tidtagningerne på i sidste løbsweekend, siger Flemming Schantz.

Jesper Carlsen har også haft en god sæson og kunne, hvis ikke han havde fået annulleret sin fire første løb, have lagt med helt fremme i spidsen om mesterskabet. Nu kører han for at sejre og han tror på en god weekend på Jyllandsringen.

- Jeg kører for at vinde de to sidste løb. Jeg har ikke så meget balast med som mine skarpeste konkurrenter, Verner og Falch, så der skulle være gode muligheder for at sætte dem til vægs denne gang. Jyllandsringen passer godt til bilen, og det er der, hvor jeg har haft de bedste resultater, så jeg håber at kunne slutte sæsonen af med to sejre, siger Jesper Carlsen.


Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •