Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Det var rart at slutte med en sejr

Clio Cup - DK 
06/10/04 

Clio Cup- udtaler Kasper Jensen
Det var rart at slutte sæsonen i "Fleggaard Clio Cup" af med en finalesejr, og vil gerne her benytte lejligheden til at sige tak til mekanikere, sponsorere og "Pro Four Racing" for en god sæson.
 

Farten har været der til 5 pole positions og 3 tredjepladser i tidtagningerne og flere podiepladser, desværre har der manglet en smule held indimellem, så det blev desværre kun til en samlet fjerdeplads.


Kasper Jensen stryger over målstregen som vinder af årets sidste løb, lige foran teamkolleganen Tom Pedersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det var også rart igen at få en hel bil med hjem, og efter at have gjort sæsonen op, har vi kun skiftet et enkelt klistermærke på hele sæsonen.

Generelt set syntes jeg der har været kørt pænt, specielt i den forreste del af feltet, trods utrolige ens omgangstider.


Kasper Jensen og Tom Pedersen giver mesteren i klassen Jesper Davidsen en 'champagnevask'.
(Foto: Motorsporten.dk)

Et stort tillykke til Jesper Davidsen, som dette år vandt mesterskabet ved utrolig stabil og hurtig kørsel hele sæsonen igennem.


Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •