Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny BAR kontrakt til Sato

Formel 1 
06/10/04 

- før teamets Grand Prix nummer 100
Her få dage inden BAR teamet skal køre deres Grand Prix nummer 100 på Suzuka banen i Japan, så kommer nyheden om at den japanske kører Takuma Sato har fået forlænget sin kontrakt med teamet.
 

Takuma Sato startede som testkører i BAR teamet før han afløste Jacques Villeneuve i forbindelse Japans Grand Prix i 2003.
Sato's nye kontrakt med BAR teamet er på tre år.
Det vides endnu ikke, hvem der skal køre i den anden BAR racer næste år, og det bliver først afgjort når 'The Contract Recognition Board ' har truffet en afgørelse i sagen om Jenson Buttons kontraktforhold, hvor både BAR og Williams mener at de har kontrakten med englænderen for 2005 sæsonen.

Det er nok ikke nogen tilfældighed at teamet har valgt netop nu til at offentliggøre Sato's kontrakt, det vil helt sikker øge interessen for både køreren og teamet ved det kommende Japanske Grand Prix, som i øvrigt er teamets Grand Prix løb nummer 100, og de ankommer til Japan som nummer to i konstruktørenes mesterskab, hvilket sikker også har stor værdi for teamets motorleverandør Honda her på deres hjemmebane.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 10/10/04 - Suzuka - Formel 1
  •