Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Søren B i hårdt selskab

Clio Cup - DK 
06/10/04 

Clio CupEfter at Søren B. Mortensen har skiftet fra Yokohama Cup til Clio Cup, så er han kommet i hårdt selskab, og det måtte han også sande ved DM Finalen på Jyllands-Ringen.
 

Søren B. lagde ellers flot ud med at køre 7. hurtigste tid i kvalifikationen, og det i hans kun anden løbsweekend med Clio Cup raceren.
Denne tid sikrede ham en placering oppe foran i feltet, så han ikke skulle starte med at 'slås' i midtfeltet, hvor der tit køres lidt hårdt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Men fri af midterfeltet kom Søren B ikke i første løb, for her fik han et puf, så han snurrede rundt, og så var han lige pludselig bagest ud af de 26 kørere!
Så startede han den seje kamp op gennem feltet igen, og han kunne slutte løbet på 19. pladsen.

Igen i det andet løb havde Søren B en ufrivillig snurretur, efter at en konkurrent havde været lidt for optimistisk, og endnu en gang kom han bagest i det store felt, og måtte kæmpe for at komme op i feltet og få en god placering.
Det er dog ikke nemt at komme frem i det stjerne spækkede felt, alligevel når Søren B. på de tilbageværende omgange at køre sig op på 17. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Der bliver godt nok 'gået til stålet' i Clio Cup klassen, de kører noget hårdere end jeg regnede med. Men alligevel er jeg glad for at jeg skiftede over til klassen, som også byder på masser af godt race, det fortryder jeg ikke et øjeblik" - udtaler Søren B. Mortensen - "jeg kan ud af mine tider fra de to weekender jeg har deltaget, se at jeg nærmer mig de forreste i klassen, så jeg er rigtig godt tilfreds med udviklingen. Vi har til de to weekender kørt på et rent standart setup, og der er derfor også meget mere potentiale i raceren endnu. Det er blot lidt trist at tænke på at der er små syv måneder til det først løb i næste sæson, men jeg har da den fordel at jeg kan holde mig skarp og i form ved at køre motocross hele vinteren."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •