Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sidste løb med Golf'en

Danish
Touringcar
Challenge 

05/10/04 

DTC-seriens mest trofaste bil bliver nu parkeret
Er der to ting, der har været uadskillelige i Danish Touringcar Championship, så er det Michael Schröter, Grindsted, og hans Volkswagen Golf GTI. Duoen har været med i seks sæsoner og deltaget i intet mindre end 43 DTC-afdelinger sammen. Men nu er det slut.
 

"Det er i hvert fald sidste gang, at jeg er med i DTC i bilen," slog Michael Schröter fast i løbet af weekenden, hvor han fik den tvivlsomme ære at lukke ledet på en fjortendeplads i finalen, efter at være blev frataget sin tidtagningstid for overhaling i gul flagzone.


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

"Bilen er jo ved at være halvgammel. Selv karrossen er tilbage fra 1998, hvor jeg startede med den i gruppe N, og så har vi jo bygget den om og opdateret den til DTC hele tiden. Det kan ikke blive ved at gå, og vi har jo ikke kunnet følge med i de sidste par år, men vi er hele tiden bare blevet ved, for vi jo også gerne bare vil være her," siger køreren om baggrunden for pensioneringen af sin trofaste racerbil.

"Samtidig stopper min far med at være Volkswagen-forhandler. Min storebror René overtager forretningen, men han har ikke lyst til at sponsorere dette game, og det kan jeg egentlig godt forstå. Så mig og Golfen i DTC er slut."

Som sagt har Michael Schröter og den Castrol-dekorerede bil været med, siden Danish Touringcar Championship startede i 1999, hvor det bl.a. er blevet til en finalesejr for makkerparret, som i 2000 opnåede DM-bronze sammen. Men betyder Golfens sortie også et farvel til dens kører i 2005?

"Det håber jeg ikke," siger Michael Schröter. "Jeg vil ikke sige, at jeg er begyndt at arbejde på noget, men vi må se, hvad der er af muligheder og håbe på, at der er nogen, der kunne have interesse i, at jeg kom ud at køre i et eller andet. Det synes jeg kunne være spændende. Efter hvad jeg kan høre og læse, så ser det ud til, at der kommer nogle spændende biler til næste år, hvor det kunne være sjovt at komme ud at køre i én af dem."


Læs mere om:
  • Michael Schröter
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her