Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Livets barske realiteter

WRC 
05/10/04 

World Rally Championship- magert udbytte fra 13. afdeling af VM
En syvendeplads og fire point i årets 13. afdeling af VM, det nye Rally Italia Sardinia, var et nyt skuffende resultat for Marcus Grönholm og Peugeot teamet.
 

Ikke mindst på baggrund af en lovende start, hvor Marcus Grönholm etablerede sig solidt på andenpladsen. Men på prøve 9 stod turbo'en af. Miseren kostede næsten 28 minutter og enhver chance for en topplacering, selv om finnen kom stærkt tilbage og vandt to hastighedsprøver på sidste etape.


Marcus Grönholm viste igen at Peugeot 307 WRC'eren har farten til at vinde, men mangler heldet i de afgørende situationer.
(Foto: Peugeot Sport)

"Det har været et hårdt, frustrerende og skuffende rally," erkendte Marcus. "Det tog mig lidt tid at finde rytmen i dette rally, men siden fik jeg en god føling med bilen. Jeg synes at vi igen har vist, at 307 WRC'eren har farten til at vinde på grus, så nu ser jeg frem til at teste dens formåen på asfalt i de kommende to afdelinger på Korsika og i Spanien."

Harri Rovanpera måtte endnu engang udgå med gearkasseproblemer.

Petter Solberg, Subaru, blev den første vinder af den italienske VM afdeling i den nye form foran VM-favoritten Sebastien Loeb.

Aktuel Motorsport Information fra Peugeot


Læs mere om:
  • 03/10/04 - Italien - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         D4 Enterprise Solutions