Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Workman missede Petit Le Mans

ALMS 
29/09/04 

American Le Mans SeriesAt blive tvunget til at udgå fra et løb kan være hårdt - men endnu værre er det når man end ikke når til start.
Netop sådan en situation oplevede Jason Workman før langdistance løbet på Road Atlanta i sidste weekend.
 

I stedet for at deltage i en af årets højdepunkter i amerikansk motorsport, måtte Jason Workman således se til fra sidelinjen.
Hans Lola BK240 nåede aldrig at være klar på gridden i tide og derfor udelukket fra løbet.

Bilen har nærmest været forfulgt af uheld. Torsdag blev en olie lækage skyld i at holdet ikke kunne gennemføre det planlagte testprogram.
Bilen blev dog repareret og var klar til fredagens test sessions.
Men endnu engang gik det galt. Mens bilen var på banen opstod der en fejl på bremserne, hvilket sendte bilen direkte i barrieren.
Holdet arbejdede hele natten på at få bilen klar, men nåede det lige akkurat ikke.
Tidsfristen til blev overskredet med 20 minutter og derfor var udelukkelsen fra Petit Le Mans en realitet.

"Det er utroligt skuffende efter alt det hårde arbejde holdet har lagt i det her projekt. Fra starten af så det helt umuligt ud at få bilen repareret, men holdet arbejdede hård og vi overskred kun tidsfristen med ganske få minutter. Så jeg er virkeligt ked af på deres vegne at vi ikke nåede det" sluttede en meget skuffet Jason Workman.

Samtidigt have søsterbilen et meget succesfuldt løb. Andy Lally, Spencer Pumpelly og Ryan Eversley sluttede på 2. pladsen.

Søren Riis

Læs mere om:
  • 25/09/04 - Road Atlanta - ALMS
  •