Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Succesen forsætter

Yokohama Cup
0-1600cc 

28/09/04 

- er håbet hos Dennis Barth
Ved de seneste to afdelinger i den lille Yokohama Cup klasse, har Dennis Barth fået kørt nogle rigtig gode resultater hjem. Han ligger nu til en samlet slutplacering i top 5.
 

Dennis Barth har gennem denne sæson fået arbejdet meget med bilens opsætning. Det har betydet yderligere fremgang for kørelæreren fra Varde, som debuterede i klassen for 3 år siden. Siden er det godt fremad får hvert år. I år håber han på at sidste års samlede 14 plads kan blive vekslet til en samlet 5 plads. Det er ikke umuligt da han pt. er placeret som samlet nr. 7 og der kun er 10 point til 5 pladsen.


Den samlede femteplads lurer forude for Dennis Barth
(Foto: Motorsporten.dk)

Men selvom det gik godt ved de seneste to afdelinger på Padborg Park, så er der stadig ting der skal gøres, ændres eller skiftes på bilen. Den skal være optimal til hver gang der køres race. Til de sidste to afdelinger på JyllandsRingen i den kommende weekend, har Dennis Barth og mekanikerne udover det sædvanlige vedligehold, skiftet både bremseskiver og bremseklodser. De var ved at være for brugte, og er derfor skiftet for at få det optimale ud af nedbremsningerne også.

Dennis Barth fortæller at udover forberedelserne på bilen, så er man så småt begyndt at tænke på næste sæson. Dennis Barth fortæller at han forsætter i den lille Yokohama Cup klasse også i næste sæson, og teamet er nu ved at lave planlægning for hvad der evt. skal ændres på bilen for at gøre den endnu bedre. Bilen fik en kraftig renovering op til denne sæson, hvilket har givet Dennis Barth betydeligt bedre resultater, og det er nu det at man vil til at bygge videre på. Slutfacit for sæsonen får vi at se på JyllandsRingen i den kommende weekend. Dennis Barth og bagland arbejder kraftigt på at sikre sig den samlede femteplads når det sidste løb i år er blevet kørt søndag eftermiddag.

Dons

Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •