Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Byriel er ved at være klar

Yokohama Cup
1601-2000cc 

27/09/04 

Anders Byriel havde en meget problemfyldt weekend sidst da der blev kørt motorløb i Yokohama Cup klassen på Padborg Park. Forberedelserne til årets sidste løb er i fuld gang.
 

Anders Byriel havde en meget besværlig weekend da Yokohama Cup feltet kørte næstsidste runde af mesterskabet på Padborg Park. Siden har Anders Byriel og alle andre involverede i teamet haft virkelig travlt med at få raceren gjort klar til årets sidste to afdelinger på JyllandsRingen i den kommende weekend.

På Padborg Park var der problemer med motoren. Dette gjorde at bilen satte ud og derved tabte fart. En af konkurrenterne opdagede dette for sent, og kørte uforskyldt ind i Anders Byriel. Byriels bil blev meget beskadiget ved dette uheld, og siden har teamet med hjælp udefra, arbejdet virkelig hårdt for at køre bilen klar igen. Især en af pladesmedene, Bruno, hos Volvo i Randers har gjort en kæmpe indsats for at få bilen rettet op. Hele forenden i bilen var slået lidt for meget ud af kurs. Forenden af bilen er nu rettet op, og adskillige dele er skiftet, så bilen igen står klar. Anders Byriels bror har haft ekstra travlt med at få fremskaffet diverse reservedele via Drastrup Autoservice.


Så flot bliver Anders Byriels bil igen
(Foto: Motorsporten.dk)

Anders Byriel fortæller at ud over forenden, er der skiftet kofangere og et par enkelte skærme på bilen, som virkelig slog sig på Padborg Park. Bilen er nu så godt som færdigmonteret, og står i øjeblikket hos autolakerer Jean Ditlev som skal male det meste af bilen så den igen fremstår med de rigtige farver. Derudover skal Skiltedesign have sat sponsornavnene på bilen igen. Tilbage mangler teamet kun at finde årsagen til det motorproblem der gjorde at bilen satte ud. Man har pejlet sig ind på de få steder hvor fejlen kan være. Senere på ugen skal bilen på rullefelt, for at afsløre nøjagtigt hvor fejlen er opstået henne.

Det har selvfølgelig været en trist andensidste runde for Anders Byriel, der havde set frem til at kunne kæmpe om topplacering i det samlede regnskab for klassen. De chancer er nu væk, men Anders Byriel opgiver ikke af den grund. Bilen bliver klar til weekenden, hvilket ikke har kunnet lade sig gøre uden et fremragende bagland, hvilket Anders Byriel også fremhæver, og så skal der køres om en plads i top 5 i det samlede regnskab. En placering der absolut er muligt for Anders Byriel at opnå, hvis alting flasker sig. Som den optimist Anders Byriel er, forventer han da også at femtepladsen skal være hjemme når sæson bliver afsluttet i den kommende weekend.

Dons

Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •