Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

En uheldig weekend for Thiim senior

Danish
Touringcar
Challenge 

28/09/04 

- ved Padborg Super Prix
Det startede så godt ved Padborg Super Prix, for det danske DTC-Renault team, en 4. plads i den frie træning lørdag formiddag, og efter Super Pole en stabil 5. plads på gridden, samt masser af gummi på dækkene til løbet.
 

"Efter nogle lidt 'uheldige' første runder i pre-finalen, rakte det kun til en skuffende 8. plads, der blev kørt meget tæt. Vi måtte desværre konstantere at min bagkofanger allerede efter pre-finalen kunne smides i skraldespanden" - fortæller Kurt Thiim.

Starten til finalen gik optimalt, Kurt røg direkte op på en sikker 6. plads.
"Men da Jason meldte sin 'ankomst', gav der et mega stort brag bag i min Mégane, og jeg røg ind i Lundgård, hvorved jeg brækkede hjulophænget , samt ødelagde bagakslen på Henrik´s Toyota, total meningsløst i en finale der lige var startet" - fortæller en dybt skuffet Kurt Thiim fra Luxemborg.

Team Thiim & Race2fun


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS