Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Spændende afslutning for Pro Four Racing

Clio Cup - DK 
27/09/04 

Clio Cup- i Renault Clio Cuppen
Den kommende weekend køres de to sidste afdelinger i Renault Clio Cuppen, på Jyllands-Ringen i forbindelse med DM Finalen, og her stiller Pro Four Racing til start med alle fem biler.
 

Der er lagt op til en spændende sæsonafslutning for Pro Four Racing's kørere, der hen over sæsonen alle har udviklet sig positivt, samt kæmpet sig frem i det store felt som klassen byder på. Ialt 38 kørere har stillet til start her i klassens debut sæson.

Bedst er det gået for Kasper Jensen, der før DM Finalen ligger på 4. pladsen i mesterskabet, og som har gode chancer for at slutte sæsonen af med en medalje.


Kasper Jensen sparer ikke på krudtet for at køre en medalje hjem!
(Foto: Motorsporten.dk)

Brian Olsen ligger pt på 10 pladsen i mesterskabet, og han er inden for 'slagafstand' til kørerne umiddelbart foran ham, så her er der gode muligheder for at komme yderligere frem i mesterskabet.
Kun to pladser bag Olsen finde vi den tredje Pro Four Racing kører, det er teamets unge komet Rune Simoni, der i sin første sæson i bilrace har vist et kæmpe talent, og det har nu bragt ham op på 12. pladsen.

Nyeste kører i teamet er Tom Pedersen der kun har kørt to løbsweekender for teamet indtil nu, men han har allerede fundet sig godt til rette i Clio Cup raceren, og ligger nu på 20. pladsen i mesterskabet, og igen er der ikke lang op til de foran liggende.


Tom Pedersen har hurigt fundet rytmen i Clio Cup raceren, og har gode muligheder for at placerer sig pænt i mesterskabet, selv om han kun når 3 løbsweekender i denne sæson.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Tom har op til DM Finalen testet på Jyllands-Ringen med Clio Cup raceren, og her har han kørt nogle særdeles gode tider" - oplyser teamchef Peter Faarborg.

På 21. pladsen i mesterskabet finder vi Pro Four Racing's kvindlige kører Camilla Stephansen, der kun er to point bag Tom Pedersen, og hun er opsat på at yde sit bedste for at fremme denne placering i DM Finalen.


Camilla Stephansen, klassens enlige kvindlige kører, fremviste dette nye design på sin racer ved det foregående løb på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det bliver rigtig spændende her i weekenden" - udtaler Peter Faarborg - "det kan gå begge veje, så tæt er konkurrencen i klassen. Men jeg håber da på at vi får mindst en, måske to kørere på podiet, samt at en af dem også ender i top 3 i mesterskabet."

Weekenden som netop er overstået tilbragte teamet på Roskilde Go Kart Center, hvor teamet udstillede deres Clio Cup racere, samt hvor kørerne Kasper Jensen og Rune Simoni deltog i Futura klassen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •