Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Pantano på vej i retten

Formel 1 
27/09/04 

Giorgio Pantano er muligvis på vej i retten med en sag hvor han anklager Jordan teamet for kontraktbrud. Muligheden overvejes i disse dage.
 

Giorgio Pantano der blev "gået" for få dage siden af Jordan teamet, overvejer i disse dage sammen med sin manager, danske Lars-Christian Brask, at gå i retten med en sag om kontraktbrud. Det sker efter en indtil videre tvivlsom fyring af Pantano.

"Sagen er for kompleks til at den skal diskuteres i medierne" - siger Lars-Christian Brask. Angiveligt er der bl.a. en tvist om hvem der egentligt skal administrere Pantanos karriere.


Pantano mens han endnu måtte køre
(Foto: Jordan_Sutton-Images)

Lars-Christian Brask:
"Min første tanke er egentlig at sige "Ingen kommentar", men det er fakta at en kontrakt og en aftale er blevet brudt. Jeg foretrækker at ordne sådanne sager på normal vis, men i denne sag er det en meget kompleks situation, og alle enkeltheder er ikke tilgængelige for offentligheden. Det mest sandsynlige er, at vi går i retten for sikre vores investeringer og vor køres rettigheder. Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre sagen, og jeg synes ikke at vi skal tale mere om det nu."

Pantano blev i Kina erstattet af teamets test- og reservekører, Timo Glock, der før har erstattet Pantano. Hvorvidt Pantano eller for den sags skyld også Timo Glock, kommer til at køre flere GP'er for Jordan - i hvert fald i år - er endnu uvist. Der går mange og stærke rygter om, at ireren Richard Lyons muligvis skal køre for Jordan i Japan om små to uger.

Dons

Læs mere om:
  • Giorgio Pantano
  • Lars-Christian Brask
  • Team Brask
  •  



    ASETEK SIMSPORTS