Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Feberplaget Jan Magnussen klar

ALMS 
25/09/04 

American Le Mans Series- til start for Corvette på Road Atlanta
Jan Magnussen stiller i weekenden til start for Corvette i det amerikanske "Petit Le Mans" på Road Atlanta. Det er første gang siden sejren i GTS klassen på Le Mans, at Jan Magnussen atter stiller til start sammen med Olivier Beretta og Oliver Gavin.
 

Efter fredagens tidskørsel forud for lørdagens 10 timers løb, havde Jan Magnussens Corvette hurtigste tid i GTS klassen. Men desværre for Jan Magnussen, er det ikke blevet til så mange omgange i bilen som han havde håbet på, da han er plaget af både lungebetændelse og bronkitis.

"Lægen sendte mig hjem i seng torsdag, medens de andre kørte træning. Jeg havde dog nået en del omgange i bilen og der gik det heldigvis fint, selvom jeg havde det knap så godt, når jeg var udenfor bilen. Men jeg var da hurtigst" fortæller Jan Magnussen fra USA. "Jeg vendte så tilbage om aftenen, hvor jeg skulle køre de obligatoriske 3 omgange i mørke, for at kunne få lov at stille op til løbet. Derefter var det hurtigt hjem i seng igen. Fredag havde jeg det lidt bedre, men jeg er fortsat ikke på toppen, men jeg håber at pencillinen snart virker. Men vi satte hurtigste tid i tidskørselen og starter som hurtigste bil i GTS klassen, så alt går efter planen. Vores klare mål er at gå efter sejren og jeg er sikker på, at jeg nok skal give mig 100% når jeg er i bilen lørdag, lungebetændelse eller ej".

Petit Le Mans køres over 10 timer eller 1000 miles, alt efter, hvad der kommer først. Løbet starter lørdag kl. 18.00 dansk tid.


Læs mere om:
  • 25/09/04 - Road Atlanta - ALMS
  •