Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Svært at få fodfæste i Kina

Formel 1 
24/09/04 

Selv om BAR's Anthony Davidson kørte hurtigst i både den første og den anden tidskørsel på Shanghai International Circuit i Kina, så var der andre der havde problemer på banen i de 27 graders varme der var i Shanghai i dag.
 

I sving to havde både Jacques Villeneuve og Juan Pablo Montoya afkørsler, og i sving 7 var selv Davidson udenfor banen.
I kurve 11 blev det besværligt for Ricardo Zonta og i sving 16 skabte problemer for mange chauffører som f.eks. Nick Heidfeld, Montoya og Fernando Alonso.
Takuma Sato måtte knive sin bil gennem svinget, men af andre årsager. Satos Honda motor opgav at lave mere. Dette betyder at Sato vil starte 10 pladser længere nede i gridden, end hans bedste tid i kvalifikationen.

Det er uvist om det er fordi banen er helt ny, og der ikke er kørt nok gummi i banen til at bilerne ikke kan få grip nok, men det bliver spændende og se om problemet forsætter når starten går på søndag.

Selch

Læs mere om:
  • 26/09/04 - Shanghai - Formel 1
  •