Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kinesiske tegn på Renault

Formel 1 
24/09/04 

Umiddelbart ser det ud som om sponsor mærkerne er sat på bilen mens den kørte, det forholder sig dog ikke sådan.
 

Renault F1 teamets sponsorpartner Hanjin Shipping vil udnytte chancen og reklamere på kinesisk på bilerne, men dew kører i deres 'nærområde'.
Den Koreanske gruppe som styre det globale logostik og transport netværk som arbejder i over 35 lande på 6 kontinenter med 140 skibe. Hanjin var pionere på det kinesiske marked med en tidlig strategi i Kina hvilket har resulteret i hovedkontor i Shanghai og 29 kontorer rundt om i Kina. Derudover har firmaet 51 ruter ind i Kina, hvilket sidste år resulterede i volumen på 100 millioner tons gods.


(Foto: Renault F1)

Hanjin har derfor valgt at reklamere på kinesisk for at forstærke sit navn i landet.
"Lige som Formel 1 operere Hanjin på en global skala og vi prøver at tage højde for de individuelle kulturelle forhold. I forbindelse med vores første besøg i Kina har vi gjort den gestus at reklamere for det lokale publikum på deres eget sprog" forklarede direktør Sooho Cho fra Hanjin Shipping.

Selch

Læs mere om:
  • 26/09/04 - Shanghai - Formel 1
  •