Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Jesper Davidsen tilfreds

Clio Cup - DK 
23/09/04 

Clio Cup- med Padborg Super Prix
Selv om det kun blev til en enkelt podieplacering i den forgangne weekend, er Jesper Davidsen godt tilfreds med sine resultater på Padborg Park.
 

Der blev kørt imponerende 1:05.7-tider i lørdagens træning. Klaus Ellmies havde i den grad fundet formen og satte klassens hidtil hurtigste tid på Padborg Park. I tidtagningen steg tiderne generelt en anelse, jeg selv var 4.-hurtigst, og de første 17 køreres bedste tid lå inden for 1 sekund!! Jo, Fleggaard Clio Cup er marginalernes klasse.


(Foto: Motorsporten.dk)

Løb 1 blev for mit vedkommende et udramatisk, men samtidigt et godt og fair motorløb. Jeg kom godt fra start og stak sammen med Klaus Ellmies og Per Poulsen lidt af i starten pga. tumult bag os.
Det gik desværre endnu en gang hårdt ud over Max Birkelunds racer, men heldigvis virker Max altid positiv og opsat på at vende stærkt tilbage. Hans uheld udløste endnu en gang safety car, men herefter kørte vi frit race til det ternede flag.
Poulsen sejrede, da det lykkedes ham at dykke inden om Ellmies i højresvinget, som fører ud på langsiden. Jeg dykkede med og fulgtes derefter side om side med Ellmies ned ad langsiden med fuldstændigt synkron hastighed, men da jeg lå udvendigt, måtte jeg opgive at få fat i 2. pladsen.
Patrik Ernstson var flyvende i hele løbet, sluttede 4'er og satte tiden, så han fik pole til løb 2.

Løb 2: Jeg havde sat næsthurtigste tid i løb 1 og skulle dermed starte 2'er. Lyset bliver grønt og jeg kommer godt afsted, bremser sent og kører nu side om side med Ernstson i de første skarpe "krøller", får desværre et lille puf af ham i indgangen til Poetsch dobbelt-venstren, så jeg går sidelæns på de kolde bagdæk. Så går Ellmies forbi, så min kortvarige føring er nu omsat til en 3. plads, øv!
Bag os er der sket en hel del, så den sølvgrå Lexus med de orange blink på taget tager midlertidigt føringen, mens der ryddes op.
Da racet gives frit igen, er jeg helt tæt på Ellmies og kommer til at puffe ham ganske let samme sted som Ernstson puffede mig, og Ellmies går på tværs. Har undskyldt over for Klaus og gør det hermed igen, det var absolut IKKE med vilje! Jeg venter på, at Ellmies skal komme på ret køl, og i "ventetiden" dykker Per Poulsen inden om os begge, så nu er Ellmies 3'er, jeg selv 4'er, øv!
På vej hen mod chikanen har jeg Kasper Jensen på min venstre side, tænker at han nok trækker sig, men nej, så det gør jeg og kommer helt skævt ind i chikanen. Jeg er SÅ tæt på at forlade asfalten ude til højre i en kæmpe overstyring, at jeg set i bakspejlet er rigtig glad for min 5. plads. Det kunne meget let være endt i nul point til start nr. 8!!


(Foto: Motorsporten.dk)

Så alt i alt er jeg og mit team glade for de 26 point, vi kørte hjem i Padborg Super Prix. Man fornemmede, at alle var point-sultne, der blev mast på, men i det store og hele på en fair måde.
Mange har klaget over unfair og hård kørsel i Fleggaard Clio Cup. Jeg har endnu kun oplevet dette en enkelt gang i år, da jeg startede bagest, så det afhænger måske lidt af, hvem man dyster med!
Jeg glæder mig, lige som Per Poulsen som nu ligger samlet 2'er i Cuppen, til en spændende og frem for alt fair finale på Jyllands Ringen d. 2. - 3. oktober.

Jesper H. Davidsen
Clio # 8


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS