Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Pantano ud - Glock ind

Formel 1 
23/09/04 

Jordan har til Kinas Grand Prix bekræftet at testkører Timo Glock vil erstatte Giorgio Pantano. Jordan teamet meddeler samtidig at man har opsagt kontrakten med italieneren Pantano.
 

"Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Giorgio i år, men kontrakt problemer har desværre gjort det umuligt at forsætte, og vi ønsker ham alt mulig lykke i fremtiden" - lød det fra teamet som forsatte - "Timos Arbejde som 3. kører har været første klasse, specielt da han erstattede Pantano i Canadas Grand Prix. Vi er sikre på at han, trods den pludselige besked, vil gøre et godt job for Jordan igen."

Timo Glock erstattede Pantano i Canadas Grand Prix, da Pantanos sponsorere ikke betalte Jordan til tiden. Glock fik 2 point til Jordan og var et af løbets overraskelser. Pantano har ikke scoret nogle point i år.

Det er stadig uklart hvilke kontrakt problemer som har ført til bruddet mellem kører og team, men det forlyder at Pantano har besluttet prøve at komme videre da der ikke var nogen garanti for et sæde i Jordan næste år, og der var ikke nogen ide i at prøve at imponere andre med den nuværende Jordan-Ford Pakke.

Pantano har haft en skuffende sæson i Formel 1, og det ser ud til at han har besluttet at fremtiden muligvis ligger i USA, hvor der måske er en åbning i Champ Car serien.

Selch

Læs mere om:
  • 26/09/04 - Shanghai - Formel 1
  •