Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Når racerløb er rigtig godt

Danish
Touringcar
Challenge 

24/09/04 

Padborg Park var i weekenden vært for 7. afdeling af Danish Touringcar Championship 2004, som sædvanlig deltog Jørgen Weinreich og hans hold af ZULU krigere.
 

Efter et veloverstået racing event på Jyllandsringen fredag eftermiddag drog Jørgen og holdet mod Padborg Park for at få stillet op i ryttergården så bil og værksted kunne være klar lørdag morgen.

I forhold til sidste afdeling på Jyllandsringen er der blevet rettet op og skiftet ud på de dele der blev krøllet sammen, gearkassen til Jyllandsringen er blevet udskiftet med den til Padborg Park så bilen er klar til at køre race.

Lørdagens træning forløber udmærket, Jørgen kører rimelig konstante tider, men vi mangler stadig ca. ½ sekund i forhold til top 12. Under tidtræningen får Jørgen hurtigt problemer med gearkassen og han når kun at køre fire omgange før han må stoppe med en revnet bundgearsaksel, en skade der formentlig allerede skete på Knutstorp. Jørgen får derfor ikke kørt en ordentlig tid og må nøjes med en kvalifikationstid som 17. på startgridden.

Tilbage i ryttergården må Michael, Frankie og Rasmus i gang med at skifte gearkasse, hvilket ikke længere er det store problem. Den anden gearkasse giver dog et lille problem da den ikke er gearet til Padborg og Jørgen vil derfor komme til at mangle tophastighed på langsiden, hvor han meget tidligt vil gå i omdrejningsbegrænseren.

Det er altså ikke med de helt store forhåbninger Jørgen triller ud til start om søndagen. Prefinalen viser da også meget tydeligt at det bliver meget svært for Jørgen at avancere da han simpelthen ikke har hastigheden til at overhale konkurrenterne og han ender på en 16. plads en plads bedre end fra starten.

I finalen får Jørgen en rigtig god start og er meget tæt på at komme forbi Jesper Sylvest, men i stedet må Jørgen give plads til en anden konkurrent og ud af chikanen er Jørgen mellem de 15 første. Jørgen ligger i en tæt kamp med bl.a. Mike Legarth og på et tidspunkt er der en berøring mellem de to biler, men ikke noget der skaber problemer for hverken Jørgen eller Mike. På trods af den maglende hastighed på langsiden ender Jørgen på en samlet ottende plads og som nummer tre i Privat Cuppen og altså endnu en podieplacering til Team ZULU Racing. En fantastisk flot afslutning på en weekend der nemt kunne have været endt meget dårligere.

Med på podiet var Jesper Sylvest som nr. 1 og Jens Møller på en flot 2. plads. Jesper havde endelig fundet speeden i hans Peugeot og på anden pladsen kørte Jens Møller et rigtig flot løb. Fra Team ZULU Racing skal der lyde et stort tillykke til dem begge to

Team ZULU Racing
Michael Moring
Team chef


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS