Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

HP-Racing og Padborg Super Prix

Clio Cup - DK 
23/09/04 

Clio CupHenrik Poulsen kom i første heat utrolig godt fra start, i sidste weekends løb på Padborg Park.
 

Han avancerede fire placeringer inden det første sving, men desværre var den gode start efterfulgt af en udskridning som kostede en del placeringer. Henrik fik dog efter hård manøvre redet den livlige Clio og kom igennem Padborgsvinget med en placering som nummer 12.


(Foto: HP-Racing)

Løbet blev senere præget af en safetycar periode. Da banen igen blev givet fri mistede Henrik efterfølgende en del placeringer. Faktisk var Henrik helt nede på nittendepladsen men kom på de to sidste omgange stærkt igen og kunne derfor tilfreds afslutte løbet på en trettendeplads.


(Foto: HP-Racing)

Henrik satte i første heat nittendehurtigste tid. Dette var ikke helt tilfredsstillende men igen en god start gav ham endnu et par placeringer. Dog skulle det vise sig at være et kort løb for Henrik da han igennem Padborgsvinget fik en enorm udskridning og blev sendt igennem græs og pytter.


(Foto: HP-Racing)

Henrik kom hurtigt på banen igen, men de våde og mudrede dæk, satte Henrik af igennem den barske chikane, og Henrik måtte desværre udgå fra løbet. Henrik slap dog for skader på Clio raceren.

HP-Racing


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS