Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Ikke en del af planen

Danish
Touringcar
Challenge 

22/09/04 

K-motorsport glæder sig altid til at kører på Padborg Park, da banen passer godt til bilerne.
Denne weekend gik dog ikke helt som forventet. Teamet løb ind i tekniske problemer som satte en stopper for præstationerne.
 

Tidligere på sæsonen var Honda bilerne og flere andre biler i feltet plaget at drivaksler som ikke kunne holde, men dette problem er løst. Det var derimod helt andre ting som drillede.

For Jacob Kristensen gik tidtagningen godt, og han kørte sig i top 12 og havde mulighed for at forbedre sin start placering i super pole om søndagen, hvilket han gjorde med 2 placeringer.


Jacob Kristensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Phillip Andersen havde derimod problemer med bilen under tidtagningen, og nåede derfor ikke at sætte en tid som kvalificerede ham til super pole. Det viste sig at være defekte bag støddæmpere som havde sat vibrationer i bilen.

Præ finalen gik godt for begge kørere uden større skader og påkørsler, noget som teamet ellers ikke har været forskånet for i de sidste løb.


Philip Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I finalen startede de tekniske drillerier igen. Kort efter starten gav Jacobs gearkasse o,p og han må udgå.
På 8 omgang udgår Phillip, som bagefter fortalte at han de sidste par omgange havde haft problemer med sine bremser.

Alt i alt gik weekenden langt fra gik som forventet for teamet, som nu ser frem til årets sidste løb på Jyllands-Ringen, hvor man forventer at de tekniske problemer er løst, så teamet kan slutte sæsonen af med stil.

Selch

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS