Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Renault Scandinavian Cup

Kasper Andersen vinder af Nordisk mesterskab i Formel Renault

Formel Renault
Scandinavian Cup 

22/09/04 

Formel Renault Scandinavian CupKasper Andersen og Team Formula Sport sikrede sig det nordiske mesterskab i Formel Renault 2000 på den svenske bane Mantorp Park.
 

Det er blot Kasper Andersen anden sæson, efter han stoppede som dansk mester i go kart i 2002, og nu kan han føje et Nordisk mesterskab til visitkortet,


(Foto: KA-Racing)

Kasper Andersen har igennem sæsonen udviklet sig til en stabil vinder, med ikke færre end 9 sejre og 8 anden pladser, hvilket også gør ham til en værdig og populær vinder.

Kasper skulle blot køre en 5 plads hjem om lørdagen, så var mesterskabet en realitet.
Selvfølgelig var jeg nervøs før starten, fordi det betød så meget for mig, at sikre mig titlen inden søndagens løb, udtaler Kasper Andersen. Jeg kørte meget defensivt, og på det helt sikre og var naturligvis tilfreds med min 4 plads i løbet.

Løbene om søndagen slutte efter blot 20 meter, da Frank Kechle stalled i starten, og Kasper Andersen måtte trække voldsomt til højre, for ikke at ramme op bag i Frank Kechle. Desværre ramte forhjulet en anden konkurrents baghjul med en efterfølgende knækket sporstang til følge.


(Foto: KA-Racing)

Team Formula Sport var særdeles glade, nu for anden gang at vinde den Nordiske Formel Renault titel. Sidste år var det Tom Pedersen der blev mester for teamet. Så presset for at gentage succesen har været stort på Kasper Andersen i år.
Men Kasper Andersen har bevist at han både kan køre hurtige, vinde løb, lave perfekte starter, bruge hovedet i de afgørende faser, samt stå for presset.

Kasper Andersen har en stor fremtid foran sig i international motorsport, udtaler teamchef Henrik Jacobsen, og det skal blive spændende at følge Kaspers vider færden mod drømmen Formel 1.

Team Formula Sport


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Mantorp Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS