Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Pumaen mod løveungen

Rally Sprint 
27/07/01 

Ved DAN-GLAS Rally Sprint som afvikles lørdag d. 28. juli kl. 13.00 i Ringkøbing har løbsledelsen foruden toppen af den store Gruppe A med Jens Mulvad, Ove Pedersen, Jørgen Pilgaard og Ib Kragh også modtaget tilmeldinger fra en yderst interessant duo i 1600 ccm klassen i gruppe A.
 

Her bliver der et spændende opgør mellem Brian Madsen i Ford Puma Kit Car og Søren Hjelm i Peugeot 106 MAXI. Mens Søren vandt A6 klassen ved DM1 i Ringkøbing pga. Brians hurtige exit, ja så vandt Brian klassen ved sidste weekends DM3 i Kalundborg, hvor det var Sørens tur til hurtigt at udgå. I DM2 udgik de begge. Det bliver spændende at se de 2 chaufførers kamp mod hinanden ved DAN-GLAS Rally Sprint og mon ikke de begge har en plan om at de vil slutte i top 5 - rundbanen med chikaner og udfordrende svingkombinationer passer i hvert fald perfekt til deres små lynhurtige biler. Kan de drille Pilgaard og Kragh som kører i 2000 ccm klassen i gruppe A?? Ja, vi er nok en del som syntes det kunne være skægt hvis det kunne lykkedes dem, udtaler Per Kristensen fra løbsledelsen.

Er man stadig i tvivl om hvor lørdag eftermiddag skal tilbringes, så må løbsledelsen fra ROMK hellere få slået fast at det er i Ringkøbing det sker. Der bliver helt sikkert fart over feltet, når danmarks bedste rallykørere kæmper mod hinanden ved DAN-GLAS Rally Sprint i Ringkøbing lørdag den 28. juli kl. 13.00. Formiddagen kan man bruge til at beundre de 170 flotte veteranbiler som står udstillet ved havnen i Ringkøbing og er deltagere i det traditionsrige "Ringkøbing Løbet"


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: