Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Søren B's debut

Clio Cup - DK 
22/09/04 

Clio Cup- i Clio Cup klassen på Padborg Park
Efter en noget uheldig sæson i Yokohama Cup, så debuterede Søren B. Mortensen denne weekend på Padborg Park i Clio Cup klassen.
 

Op til weekenden havde teamet meget travlt med at få Søren B's nye Clio Cup racer klar. Den er opbygget på en helt ny karrosse med dele fra en skadet racer på rekordtid.

Søren B. kvitterede for arbejdsindsatsen med at sætte 17. hurtigste tid i den fri træning om lørdagen ud af de 27 deltagende biler, en placering han forbedrede til en 14. plads senere på dagen i tidtagningen, samtidig med at tiden blev forbedret med næsten et halvt sekund.
"Jeg er yderst tilfreds med tidtagningen, selv om det måske ikke ser så godt ud på papiret at blive nummer 14, men med tanke på at der kun er 0,6 sekund op til den hurtigste kører, så ser det straks mere positivt ud" - udtaler Søren B. Mortensen - "det er ufatteligt så tæt kørerne ligger i denne klasse."


(Foto: Motorsporten.dk)

Med en 14. startplads i det første af søndagens to heat, så var Søren B. placeret i den hårde del af feltet, der hvor der bliver kæmpet hårdest og tættest om placeringerne.
Da starten gik til Søren B. første løb i Clio Cuppen, havde han ikke nok omdrejninger på motoren, så den gik i stå og han faldt mange pladser tilbage før der atter var liv i den.
Herefter måtte han sande at det er svært at komme frem i det skrappe felt, hvor alle har det samme materiel til rådighed, men alligevel kunne han kører sig nogle pladser frem, og han sluttede løbet på 15. pladsen!

I det andet heat var det blevet til en startposition som nummer 21 i det store felt, og igen var kampene mellem kørerne tætte, men Søren B kæmpede sig flot frem.
På 8. omgang mens han lå på 15. pladsen, spandt han i indgangen til Big Mag kurven i noget sand på banen, og fremfor at risikere noget drastisk, så valgte han at kører ud i sandfanget.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg er positivt overrasket over både kørslen og farten i klassen, og der er flere muligheder med racerens setup vi skal have prøvet, det er ikke noget man sådan bare lige gør" - må Søren B. Mortensen konstatere efter sin første Clio Cup weekend - "det var også rart at komme hjem uden store skader på raceren, og jeg ser allerede nu frem til løbet på Jyllands-Ringen om små to uger. De to løb her er god forberedelse til sæsonen 2005, hvor jeg gælder mig til at køre en fuld sæson i Clio Cup klassen."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS