Clio Cup - DK

Næsten maksimal score

21/09/04

Clio Cup- til Per Poulsen
En testdag på Padborg Park viste sig at være en god investering for Clio Cup køreren Per Poulsen, der kørte to top placeringer hjem i forbindelse med Padborg Super Prix her i weekenden.

"Testdagen blev mest af alt brugt til at se indad, fremfor at arbejde med raceren" - oplyser Per Poulsen - "og jeg fandt da også et par steder på banen hvor jeg kunne optimere min kørsel."

Og at testdagen og optimeringen af kørestilen virkede viste Per Poulsen allerede i den fri træning om lørdagen, hvor han satte næst hurtigste tid, kun var 0,049 sekunder fra den hurtigste kører.
Igen i tidtagningen blev det til en anden plads til Per, denne gang 0,054 sekund efter Klaus Ellmies der igen var hurtigst.

Søndagen bød på to løb i Clio Cup klassen, og i det første af dem var det Ellmies og Per der satte rytmen og farten, og hen over målstregen var det kun 0,712 sekund der skilte de to kørere efter 10 lange omgange på Padborg Park.
Per vandt løbet med Ellmies på anden pladsen.

Per Poulsen øverst på sejrspodiet med Kalus Ellmies på 2. pladsen og Jesper Davidsen på 3. pladsen.

I det andet løb fik Per en kanon start, og var løbet igennem med helt oppe i front for det 27 biler store felt, og han kunne krydse målstregen på en flot anden plads bag svenske Patrick Ernstsson.

"Jeg havde på fornemmelsen at det ville blive en god weekend, og det kom til at holde stik" - udtalte Per Poulsen efter weekenden - "på nær 3 point så scorede jeg maksimalt antal point på Padborg Park, og det er godt for min placering i mesterskabet. Jeg syntes også at der blev kørt pænt oppe foran i Clio Cup feltet denne weekend, så jeg håber på ligeså fair race til DM Finalen på Jyllands-Ringen, hvor jeg håber at min teamkollega Henrik Larsen kan komme med op foran i feltet."

Med en score på 37 point på Padborg Park, så er Per Poulsen nu oppe på 156 point totalt, hvilket placerer ham på 2. pladsen i mesterskabet inden DM Finalen, hvor der igen er maks 40 point at køre om.