Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Igen en hård weekend

Yokohama Cup
1601-2000cc 

21/09/04 

- for Rene Hoff ved Padborg Super Prix
Sæsonen igennem har Team Plumber køreren Rene Hoff måtte kæmpe hårdt med både materiellet, samt hårdt kørende konkurrenter i Yokohama Cup klassen, og weekendens Padborg Super Prix på Padborg Park var ingen undtagelse.
 

Rene Hoff og teamet bag ham havde op til weekenden arbejdet hårdt på at få rettet den HKS sponsorerede Peugeot 206 GTI racer op, samt få det rette setup på raceren, så den passede til Padborg Park.

Og at setup'et virkede viste Rene Hoff allerede i den fri tidtagning, hvor han kørte 8. hurtigste tid ud af de 19 kørere som stillede op.
Men så begyndte problemerne at komme, for i den første tidtagning knækkede udstødningen, alligevel kunne Rene kører 9. hurtigste tid.
I anden tidtagning mangler Peugeot'en lidt trækkraft, og det bliver 'kun' til en 12. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens første heat starter med at Rene laver en god start og hurtigt kommer et par pladser frem i feltet, men under vejs i løbet bliver han påkørt og skubbet af banen, han få dog kæmpet sig tilbage til feltet og kører sig op på 9. pladsen. Så her var endnu engang beviset på at Rene nu har det rette setup på raceren, og det speed der skal til for at følge med i klassen.
Men igen var chancerne for en god placering blevet ødelagt af en for hårdt kørende konkurrent.

Da starten gik til andet heat, var problemerne med trækkraften i Peugeot'en vendt tilbage samtidig med at der var lidt tumult foran ham i feltet, og Rene fik derfor en dårlig start, men det lykkedes ham at tilbage erobre det tabte og lidt mere, men så kom motorproblemerne igen og det i sådan et omfang at han måtte opgive at fuldføre løbet.

Weekendens pointhøst blev på 12 point, hvilket bringer Rene op på 166 point totalt, det rækker til en 8. plads i mesterskabet ud af de 31 kørere der har scoret point i år.

Så generelt kan man sige at det blev til endnu en weekend uden de helt store resultater, samt med masser af uforskyldte buler i Peugeot raceren, så der bliver igen travlhed i teamet, for at få den klar til DM-Finalen på Jyllands-Ringen den 2. og 3. oktober.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •