Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Skuffende weekend for Michel

Danish
Touringcar
Challenge 

21/09/04 

Michel Nykjær's udbytte af turen til de sønderjyske var ikke overvældende
Den første lørdags træning sendte Michel ind på 9. pladsen med tiden 1:03,678, hvilket var 0,962 sekund langsommere end Henrik Lundgaard og hans Toyota, der var hurtigst.
 

Under tidtagning gik det helt galt for Michel Nykjær der endt på en katastrofal 14. plads. Med tiden 1:03,493, hele 1,261 sekund langsommere end Jan Magnussen. Michel fik ellers kørt 12 omgange i den afgørende tidtagning hvor de fleste lå imellem 1:03,4 og 1:03,8, men den afgørende tid til at sikre en plads i super polen kom bare ikke.
Desværre viste det sig jo at være begyndelsen til en dårlig weekend for Michel.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens Warm-up var for egentligt ok for Michel Nykjær, da han kørte 1:03,896, hvilket var 9. hurtigste tid, men dog stadig 1,292 sekund langsommere end Jan Magnussen.

Pre-finalen var en blandet oplevelse for Michel.
Han startede fra 14. pladsen, og skulle kæmpe sig frem, og han endte på 10. pladsen, kun 9,096 sekunder efter vindende Henrik Lundgaard i Toyota.
Michel hurtigste tid i pre-finalen var 1:03,260, målt op imod den hurtigste omgang sat i løbet af Jan Magnussen, 1:03,176. Forskellen her er ikke så stor at den retfærdiggør en 10. plads, på den anden side kunne Michel ikke finde farten i træningen og han kom dermed ikke med i superpole. Straffen for det kom i pre-finalen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Finalen blev kort for Michel. Han blev noteret for 3 omgange inden han måtte udgå af løbet.
Michel ramte desværre en skadet Toyota med Henrik Lundgaard, og derved skadede han sin Seat så meget at den ikke kunne fortsætte.
Michels hurtigste omgang i finalen var 1:03,871 (det var han eneste hurtige omgang i finalen) målt op imod Jan Magnussen der satte ny banerekord i finalen, med tiden 1:02,858.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter denne weekend er Michel på 5. pladsen i mesterskabet med 128 point, og der er kun en afdeling tilbage.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS