Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Sylvest tilbage

Danish
Touringcar
Challenge 

21/09/04 

DTC Cup-vinderen viste atter storform på Padborg Park
Blandt privatkørerne var det denne gang nye folk, som scorede maximumpoints til DTC Cuppen. Mike Legarth, Vamdrup, var handicappet af motorproblemer, mens Michael Carlsen, Vissenbjerg, kun nåede få hundrede meter af pre-finalen, inden han blev sendt af banen.
 

I pre-finalen blev Jens Møller, Ikast, derfor bedste privatkører, men i finalen kunne han ikke modstå presset fra Jesper Sylvest, Jægerspris, der endelig havde fundet den fart, som sidste år sikrede ham DTC Cuppen. Tredjepladsen blandt de private lå Michael Schröter, Grindsted, længe til at tage, men en kollision med Philip Andersen, Risskov, sendte begge ud af løbet og betød, at Jørgen Weinreich, Hammel, kom på skamlen som sidste mand.


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Michael Klostermann, Gørløse, fik en flot debut, og selv om han på første omgang måtte af banen sammen med Carsten Leveau, København, blev det til points for den nye DTC-kører.


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS