Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Ærgerlig weekend!

Yokohama Cup
1601-2000cc 

22/09/04 

Skuffelsen var stor i Team Go Racing efter weekenden på Padborg Park, men da det hele var faldet til ro kunne vi godt se, at vi var blevet mange erfaringer rigere i weekenden.
 

Vi startede træningen med en 6. plads, som vi var ellevilde for. Vi vidste at farten var i bilen, da vi under test havde kørt stabile 1:11 tider

I tidtagning gjorde et ændret dæktryk, at raceren tog svingene som Bambi på skøjter. Da en køleslange så sprang, gik det helt galt og vi kørte ud, det blev dog til en 11. plads.

I tidtagning 2 gik det bedre, med det rigtige dæktryk, og en god omgang, fik vi kørt en 4. bedste tid. Bedste placering i vores debutsæson, så vi kunne næsten ikke få armene ned igen.


Gert Koustrup i nærkamp med Skipper's Puma.
(Foto: Motorsporten.dk)

I heat 1 fik vi en rimelig start og fik raceren presset frem i feltet, men en kollega som spandt rundt trak os med, så vi kom ned på næstsidste pladsen. Så gik jagten, der sluttede med en overhaling næsten på mållinjen, ind. Det resulterede i en 11. plads.

I heat 2 var nerverne uden på tøjet. Første gang så langt fremme. Starten gik og vi fik en perfekt start, op på siden af Falch'en, men det blev kun til overhaling af Puma'en. Igennem chikanen hurtigere end nogensinde.


Gert Koustrup på vej gennem chicanen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Så kom indbremsning til Big Mac, men der gik det galt. Baghjulene var kolde og det endte med en tur i sandkassen på første omgang!
Vi kunne høre vores kører bruge ordet "satans", og var klar over at resten af løbet kunne vi bare kigge på.

Alt i alt en god weekend.

Gert Koustrup udtaler:
"Nu kommer jeg nok til at høre for den sandkasse et par uger. Jeg var næsten grædefærdig, for jeg følte at en podieplads var opnåelig på Padborg Park, hvor RS 2000 kan strække ud og hvor vi har et rimeligt setup, ærgerligt, men når jeg tænker over det har jeg lært rigtig meget."

Team Go Racing


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •