Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Årets første finalesejr til Edman

Danish
Touringcar
Challenge 

20/09/04 

Sejren var et plaster på såret efter tidsstraffen i pre-finalen
Den var godt gemt, men til sidst kom den ud. Årets første finalesejr til såvel Toyota Castrol Racing som Jens Edman, Sverige.
 

"Det føles utroligt dejligt at få en sejr til slut. Dette er min første finalesejr. Jeg vandt pre-finalen ved premieren på Jyllands-Ringen, men det er ikke lykkedes mig at vinde nogen finale," sagde en glad Jens Edman. "Der skal i stedet lyde en stor tak til mine mekanikere og hele Toyota-teamet. De har hele tiden gjort et stort kanonarbejde."


(Foto: Motorsporten.dk)

Svenskeren havde krydset målstregen som treer, og selv om han også startede finalen fra denne position, så blev hans pre-finale-resultat forvandlet til en syvendeplads. Løbets dommere besluttede sig nemlig for at idømme Toyota-esset en tidsstraf på fem sekunder for en påkørsel af Casper Elgaard, Århus.

"Efter sejren i finalen spillede det en mindre rolle, om jeg blev treer eller syver," sagde Jens Edman om episoden. "Casper så, at jeg forsøgte at dykke inden om. Han gik ind og forsøgte at blokere mig. Jeg forsøgte at bremse, men havde så høj fart, at jeg ikke kunne undgå ham. Det resulterede i, at jeg kørte ind i Caspers bil, men jeg så dem som et raceruheld."


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS