Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Perfekt weekend

Yokohama Cup
1601-2000cc 

21/09/04 

- for Team Schantz
Flemming Schantz fik hvad han ville til Padborg Super Prix, hvor han sikrede sig to femtepladser og rykkede op som nummer fem i mesterskabet.
 

Alt fungerede perfekt for Flemming Schantz til Padborg Superprix i weekenden, hvor vardenseren først kørte sig godt op i tidtagningerne og fik syvende og niende startposition til weekendens to heat. Syvendepladsen blev senere til en sjetteplads, da Ole Luton blev udelukket fra løbet. Udgangspunktet var godt og bedre end det har været længe, hvor netop tidtagningerne har været Flemming Schantz' største problem.

- Dennegang fungerede det. Mentalt var jeg langt mere afslappet, da jeg satte mig ind i bilen og det hjalp. Nu kunne jeg følge godt med de andre og det gjorde at jeg fik nogle rigtig fornuftige tider, siger Flemming Schantz og forklarer:
- Det her er uden tvivl min bedste racerweekend nogensinde. At få to femtepladser med hjem er perfekt, men det er endnu mere tilfredsstillende at jeg kunne følge med de andre i toppen. Jeg var lige efter Lars Vendelbo på fjerdepladsen, da vi kørte over målstregen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Femtepladsen i mesterskabet er på vardenserens hænder indtil DM Finalen på Jyllandsringen om et par uger. Anders Byriel ligger nu på sjettepladsen, men der skal kæmpes hårdt, hvis Schantz skal bevare sin føring og slutte som nummer fem til DM Finalen.

- Det er meget tæt, så jeg skal holde Anders godt bag mig, siger Flemming Schantz, der havde et sammenstød med Byriel til heat to på Padborg Park.
- Det var et uheld i chikanen, hvor Anders pludselig får problemer med sin bil, så den kører skråt ind over banen. Jeg snitter ham, fordi jeg ikke kan undgå det med den fart, jeg kommer med, men der er ingen hard feelings imellem os. Det var et rent uheld, siger Flemming Schantz.


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •