Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Endnu en fantastisk weekend

Yokohama Cup
0-1600cc 

21/09/04 

- for Team No Limit Racing
Sammenhold
Nu tænker I nok: Hvad har han gang i?
Men nøgleordet for Team No Limit Racing, var i denne weekend sammenhold. Ikke sammenholdet i teamet, det er nemlig fantastisk - næh, jeg taler om sammenholdet i klassen!
 

For uden sammenholdet i klassen var vores weekend sikkert sluttet efter den første træning!
Vi var så uheldige at bremserne svigtede i træningen, det gik ud over vores forkofanger samt køler, og vi havde ingen af delene.
Men inden vi overhovedet nåede at komme til at bekymre os, kom Poul Erik Jensen, også kaldet "Formanden", hen til os og sagde at han havde både køler og kofanger, som vi måtte låne.
I princippet kunne Poul Erik være bedøvende ligeglad med os, vi er nemlig en af hans hårdeste konkurrenter om mesterskabet. Men næ nej, vi skulle sgu ud og kører igen! Og det er det jeg mener med sammenhold!
En kæmpe stor tak til Poul Erik Jensen og hele hans Racing Team fra alle i Team No Limit Racing.

Nu skulle vi så ned og få lavet raceren klar til første tidtagning. Og med vores lånte reservedele, var det ikke noget problem. Vi har trænet på Padborg Park så opsættet på raceren var vi rimelig sikre på.
Og ganske rigtigt, Christian satte hurtigste tid 1:11,116, 2. hurtigst var Steffen Larsen 1:11,168, 3. hurtigst var Per Paulsen 1:11,332, 4. hurtigst var Anders "Motor" Mortensen 1:11,496, 5. hurtigst John Gammelgård Jensen 1:11,505 og 6. hurtigst Per Madsen 1:11,523. Det er vores første poleposition nogensinde, så det var dejligt også at prøve det.

Nu var det svært ikke at være optimister til den 2. tidskørsel, men ak og ve..!! Endnu engang gik det galt!
Denne gang var det vores relæ til benzinpumpen som stod af, og uden det er det sgu svært at holde gang i raceren.
Endnu engang stod vi og manglede en reservedel vi ikke havde. Og endnu en gang gjorde alle i klassen en kæmpe indsats for at hjælpe os, så endnu en gang tak til jer alle sammen.
Nu er det så heldigt at der er et "lille" Team som hedder Peugeot Motorsport Danmark, det er her at navne som Jan Magnussen, Jason Watt og Martin Jensen kører! De gjorde også alt for at hjælpe os, så her skal også lyde en stor tak, specielt til Torben Steen Künel og hans mekanikker kollegaer.
Men den afgørende hjælp kom fra en i vores egen klasse, Carsten Rasmussen som kører i en Citroen Saxo bruger nøjagtigt det samme relæ, så ham ringede vi til. Carsten var faktisk på vej hjem da vi ringende til ham, og han havde et ekstra relæ, men manden var jo på vej hjem så vi kunne nok først få det om søndagen... desværre.. men næ nej, Carsten vendte bilen, og kørte tilbage og afleverede relæet til os!
Sammenhold siger jeg bare.. 1000 tak for hjælpen Carsten.

Selvom relæet gik i stykker, satte Christian alligevel 5. hurtigste tid 1:11,271. Ikke dårligt.. Hurtigst var Per Madsen 1:10,954 med 80 kg i bilen..!! Godt gået af Per.. 2. hurtigst var Steffen Larsen 1:11,088, 3. hurtigst John Gammelgård Jensen 1:11,094, 4. hurtigst Per Paulsen 1:11,265, 5. hurtigst Christian, og 6. hurtigst Carsten Rasmussen.
To gode tidskørsler, som godt kunne give rigtigt mange point i kampen om mesterskabet.

Søndagens to heat var meget vigtige for flere kører, Steffen Larsen kunne godt sikre sig mesterskabet, og de to øvrige podiepladser kæmpe en 4-5 kører om, heriblandt os. Og alle var 100% tændte, så der var lagt op til to meget afgørende heats.

Vi startede jo forrest i første heat, så her var der ikke så mange dikkedarer, det var bare ned i kælderen med pedalen fra start. Og Christian fik en perfekt start, og det lykkedes at holde Steffen Larsen bag sig, så nu var det bare om at holde den placering.


(Foto: Motorsporten.dk)

Steffen og Christian har mange gange i år udkæmpet nogle drabelige dueller, og det så ud til at vi endnu engang skulle igennem et nervepirrende heat. Men Christian trak lidt fra Steffen, og det så ud til at Steffen ikke helt kunne nå op til Christian. Så de to trak fra de øvrige i feltet, og kunne også slutte heatet med Christian som vinder og Steffen som 2ér. Men på 3. pladsen kom den helt store overraskelse, den tog Carsten Rasmussen sig nemlig af. Det var samtidig Carstens første podie placering, så tillykke med det.
Samtidig var vi så heldige at to af vores hårdeste konkurrenter, Per Madsen og Bruno Rasmussen, sluttede 8'er og 9'er, og Poul Erik Jensen sluttede 5'er så vi hentede en masse gode point.

I 2. heat skulle vi starte 5'er, men hvad værre var at Per Madsen skulle starte først, og lige bag os havde vi Poul Erik Jensen, så vi skulle prøve at fange Per, samtidig med at vi skulle holde Poul Erik Jensen bag os!
Så Christian skulle virkelig kører en vis legemsdel ud af kørerdragten!


(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre fik Christian en elendig start, han kunne ikke få raceren i 2 gear, og faldt tilbage på 6. pladsen, Per tog starten med Steffen bag sig, uha det så ikke godt ud. Men Christian fik kørt sig hurtigt op bag ved Poul Erik Jensen, som havde en herre fight med Carsten Rasmussen om 3. pladsen. Men pludselig fik Per Madsen problemer oppe foran, og Steffen smuttede forbi. Men det gjorde vi andre også så den stakkels Per havde virkelig problemer, det viste sig at han havde en defekt støddæmper, og kunne derfor ikke kører optimalt, super ærgerligt for Per.
Efter nogle omgange bag ved Poul Erik Jensen, satte Christian nu angrebet ind og kom forbi, der var nu stadig et stykke op til Carsten Rasmussen. Men Christian var hurtigt oppe ved Carsten, og for enden af langsiden overhaler Christian Carsten.
Christian var nu oppe som 2'er, og han kunne se Steffen men der var for langt op, og selvom Christian gjorde hvad han kunne, kom han ikke forbi Steffen. Men fantastisk flot kørt af Christian, som også satte ny banerekord 1:10,694..!!!!

Det ser nu ud som om at Steffen Larsen ikke kan hentes, og han er dansk mester for 2. år i træk. Så her fra Team No Limit skal lyde et stort tillykke til Steffen.
Der er nu kun 2. og 3. pladsen tilbage at kører om, men jeg skal også love for at det bliver spændende. på 2. pladsen ligger Poul Erik Jensen med 272 point, 3. pladsen har Per Madsen med 269 point, og så kommer vi på 4. pladsen med 268 point!
Bruno Rasmussen bliver en farlig outsider, han kan med sine 238 point stadig nå at blande sig i fordelingen af placeringerne....
Det kan simpelt hen ikke blive mere spændende, og det sidste løb på Jyllands Ringen bliver forbudt for børn..!!

Vi skal nu bruge de næste 14 dage på at top trimme vores racer, så vi er fuldstændig klar til Jyllands-Ringen.
Vi glæder os helt vildt og vi er sikre på at de andre også vil top trimme deres grej, så der er lagt i kakkelovnen til et par super heats på Jyllands Ringen...

Gå ikke glip af det..!!!

Team No Limit Racing


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •