Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Weekend med forbedret resultater

Yokohama Cup
0-1600cc 

21/09/04 

Løbet på Padborg Park i weekenden blev til både forbedrede tider og placeringer for Dennis Barth i den lille Yokohama Cup klasse.
 

I lørdagens træning kørte Dennis Barth sig til en 12. plads i tiden 1:13,364 sek.
Dette var dog ikke helt tilfredsstillende, så der skulle arbejdes hårdt i dagens tidtagninger, hvis det skulle give gode startplaceringer.

I 1. tidtagning kørte Dennis 1,218 sek. hurtigere end i træningen og i 2. tidtagning yderligere 0,057 sek. hurtigere. Det gik hurtigere, men hele feltet kørte hurtigere, så tiderne rakte kun til startplaceringer som nr. 9 og nr. 11.
Igen var konklusionen at der skulle køres endnu hurtigere, og ikke gives ved dørerne.


(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens 1. heat hvor Dennis Barth startede på 9. pladsen, kunne Dennis efter heatets 10 omgange kører over målstregen på 6. pladsen i tiden 12:34,227 sek.

2. heat bliver det til en 5. plads i tiden 12:33,283 sek. en forbedring på knap 1 sekund. Det hurtigste Dennis har kørt på Padborg Park.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens placeringer er lige en tand bedre end før hen så Dennis Barth udtaler:
"Det har været en super weekend med forbedret resultater, så kan jeg holde stilen til de sidste to afdelinger bliver det rigtigt spændende. Bilen og teamet har bare fungeret perfekt."

Dennis Barth kører i år sin tredie sæson i Yokohama Cup, og har klart forbedret sin samlet placering. Første år blev han nr. 34 i et imponerende stort felt, andet år nr. 14 igen i et stort felt og på nuværende tidspunkt ligger Dennis på en 7. plads i mesterskabet. Dennis har gode muligheder for at køre en endnu bedre placering hjem, der er kun 10 point til konkurrenterne der pt ligger på en delt 5. plads.

Finalen køres på Jyllands-Ringen den 2. og 3. oktober.

LIC

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •