Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Renault Scandinavian Cup

Flot sæson afslutning for Jimmy

Formel Renault
Scandinavian Cup 

20/09/04 

Formel Renault Scandinavian Cup- sikrede ham 3. pladsen i mesterskabet
Med tre flotte placeringer på Mantorp Park satte Jimmy Jacobsson fra Team Color Racing et flot punktum for Formel Renault 2000 sæsonen.
 

Finalen i den skandinaviske Formel Renault 2000 serie blev her i weekende afviklet på Mantorp Park i Sverige, og der var forud for weekenden lagt op til en spændende afslutning.

Team Color Racing havde til finalen valgt kun at stille med en racer, og den blev kørt af svenske Jimmy Jacobsson, der nu har kørt for teamet i et par sæsoner.

"Det var nok det bedste og mest spændende race i år, med masser af overhalinger, og det blev ikke mindre spændende af at det også regnede noget af weekenden" - udtaler Niels Dyhr fra Team Tolor Racing - "teamet havde arbejdet hårdt for at finde det rette setup til Mantorp Park der er meget forskellig fra de hjemlige baner, og det var lykkedes rigtigt godt for dem."

Jimmy Jacobsson kvitterede for teamets anstrengelser på fornemmeste vis, han kørte tre top-3 placeringer hjem til teamet.
Selv om det blev til en 2. plads i lørdagen løb, så var det speciel i søndagens to løb han gjorde sig bemærket:
I det første løb tog han starten på den regnvåde bane og holdet denne placering i nogle omgange, før han måtte lade løbets vinder Johan Stolt slippe forbi, han sluttede her på 3. pladsen.
Jimmy startede det andet af søndagens løb på uheldigste vis, hans motor gik i stå da starten gik! Men på trods af at han kom sidst afsted, så kørte han sig op på 3. pladsen i løbet, en stor bedrift på den hurtige bane hvor Formel Renault racerne kommer op over 240 km/t. på langsiden.


Jimmy Jacobsson på vej mod 3. pladsen i mesterskabet.
(Foto: 1st Shot)

"Vi havde ramt det helt rigtige setup og Jimmy var rigtig godt kørende denne weekend" - udtalte en meget tilfreds Niels Dyhr efter weekenden.

Weekendens samlede resultat for Jimmy Jacobsson og Team Color Racing blev således til to anden og en tredje plads, og det sammenlagt med de point som Jimmy sæsonen igennem har scoret, sikrede ham tredje pladsen i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Mantorp Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS