Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

God weekend

Clio Cup - DK 
20/09/04 

Clio Cup- med pæne resultater
For Pro Four Racing var weekendens løb på Padborg Park en god oplevelse, hvor flere af teamets kørere var med oppe i den forreste del af feltet.
 

De gode takter startede allerede i lørdagens tidtagning, hvor Kasper Jensen kørte 3. hurtigste tid ud af de 27 kørere der deltog i Clio Cup klassen denne weekend.


Kasper Jensen var weekenden igennem hurtigste Pro Four Racing kører.
(Foto: Motorsporten.dk)

Yderligere to af teamets kørere var med i den forreste halvdel af feltet, det var Brian Olsen og Tom Pedersen, der sluttede på henholdsvis 7. og 11. pladsen.
De to sidste af Pro Four Racing kørerne Rune Simoni og Camilla Stephansen sluttede på 15. og 22. pladserne.


Camilla Stephansen mødte op på Padborg Park med hendes Clio Cup racer i nyt design.
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens første løb blev det til mange point til Pro Four Racing kørerne, der efter de ti omgange lå pænt placeret i det store felt.
Bedst placeret var igen Kasper Jensen som sluttede på 7. pladsen. Bag sig havde han Brian Olsen på 9. pladsen og Rune Simoni på 11. pladsen.


Brian Olsen besatte 9. pladsen i første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Camilla Stephansen krydsede målstregen på 16. pladsen og Tom Pedersen på 20. pladsen, sidstnævnte havde under løbet en 'nærkontakt' med en af de øvrige konkurrenter, hvilket kostede en del tid.


Tom Pedersen's Clio Cup racer så lidt slidt ud efter første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagen andet løb kom tre at teamets kørere over målstregen i top ti, det var Kasper Jensen, Tom Pedersen samt Rune Simoni, det placerede sig på 4., 6. og 9. pladserne, og de var alle inden for 10 sekunder fra vinderen af løbet!
Undervejs satte Tom Pedersen hurtigste omgangstid i løbet med tiden 1:06,252, hvilket kun er 0,251 sekund fra banerekorden.


Rune Simoni har fårt godt gang i Clio Cup raceren nu.
(Foto: Motorsporten.dk)

Brian Olsen sluttede andet løb på 13. pladsen, hvorimod Camilla Stephansen udgik efter 3 ud af de 10 omgange med en knækket trækaksel.

"Jeg er meget tilfreds med weekendens resultater, alle vores kørere gjorde det godt, og vi kom hjem uden de store skader på racerne" - udtaler teamchef Peter Faarborg - "Generelt blev løbene afviklet flot denne gang på Padborg Park, og også internt i klassen blev der kørt mere respektfuldt en ved de foregående løb, det er kun i starterne at der nok bliver kørt lige tæt nok nu. Vi så tydeligt at den testdag vi har haft med Kasper, hvor der bare blev testet starter hele dagen har båret frugt, og det var ligeledes dejligt at se hvor hurtigt Tom Pedersen har fundet rytmen i Clio raceren. Overordnet set så gjorde alle vore kørere det pænt denne weekend."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS